Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2012 » Лютий » 15 » Більше половини американців вважають, що позаземні цивілізації існують
18:46
Більше половини американців вважають, що позаземні цивілізації існують



Президент США Дуайт Ейзенхауер зустрічався з прибульцями на американських військових базах і подумки спілкувався з інопланетянами, розповів світу колишній консультант Пентагону і Конгресу США, а нині британський уфолог і письменник Тімоті Гуд в інтерв'ю телеканалу Бі-Бі-Сі2.

За словами науковця, всього у 34-го президента США були три зустрічі з інопланетянами, і усі вони відбулися в Нью-Мексіко 1954 року і були призначені землянами за допомогою "телепатичних повідомлень". На жаль, жодних доказів цих контактів не збереглося. Проте Тімоті Гуд упевнений, що Ейзенхауер за сприяння ФБР навіть організував міжпланетний саміт, що проходив на військово-повітряній базі "Холломан", і було "багато свідків" цієї значної події, передає NEWSru.com.

Гуд стверджує, що інопланетяни прилітають на Землю вже дуже давно. За цей час вони контактували як з главами держав, так і зі звичайними людьми. Уфолог переконаний: звичайно, "90%% оповідань про НЛО можуть бути пояснені науково, але мільйони людей по всьому світу бачили їх насправді".

Слід сказати, що чутки про зустріч Ейзенхауера з прибульцями ходять дуже давно, що породило нескінченну кількість конспірологічних теорій. Так, наприклад, конгресмен від штату Нью-Хемпшир Генрі Макелрой-молодший, опублікував 2010 року інтригуюче відеозвернення, в якому він зізнався, що бачив засекречений документ, що призначався Ейзенхауеру. У цьому документі, за словами Макелроя, йшлося, що інопланетяни прибули в Америку і що президент може з ними зустрітися.

"По тону цієї доповіді було зрозуміло, що приводів для занепокоєння немає і що ці візитери не завдадуть шкоди", - цитує Макелроя The Huffington Post. Конгресмен також зізнався, що не зміг упізнати місце і час зустрічей з "позаземними астронавтами", але упевнений, що вони відбулися.

Згідно з документами, опублікованими в 2010 році Міністерством оборони Великобританії, свідком появи НЛО був і Уїнстон Черчіль, пише The Independent. Любителі уфології припускають навіть, що Черчіль звертався до Ейзенхауера по пораду, як реагувати на появу невідомого об'єкта, а після визначення його як НЛО наказав засекретити документи на 50 років.

Раніше американці звернулися в Білий дім з проханням розтлумачити всім, чи справді існують інопланетяни. Згідно з соціологічними опитуваннями, проведеними на території США, більше половини американців вважають, що позаземні цивілізації існують. А 80 відсотків опитаних гадають, що уряд знає про інопланетян, але приховує інформацію про це чи спростовує її.

Зазначимо, астрономи Абрахам Лоеб з Гарварду і Едвін Тернер з Прінстону запропонували нову схему пошуку позаземних цивілізацій. На часі єдиний у світі великий проект з пошуку таких цивілізацій - SETI - покладається на виявлення радіосигналів інопланетян. Разом з тим, розвиток оптичних технологій на Землі показує, що просунуті позаземні цивілізації можуть майже не використовувати радіохвилі, які можна було б реєструвати на космічних відстанях.





За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини про НЛО | Переглядів: 2711 | Дата публікації: 15-02-2012 | Додав: adminA | Теги: що позаземні цивілізації існують, американців вважають | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]