Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2020 » Травень » 11 » Безкоштовний перехід на Windows 10 користувачам Windows 7 доступний
18:22
Безкоштовний перехід на Windows 10 користувачам Windows 7 доступний


Користувачам Windows 7 доступний безкоштовний перехід на Windows 10

Тепер користувачі можуть не платити за перехід на «десятку».

Представники тематичного ресурсу WindowsLatest виявили, що користувачі пристроїв, на яких встановлена ​​операційна системи Windows 7, можуть безкоштовно собі встановити Windows 10. Microsoft ще в січні 2020 року заявила, що не підтримуватиме «сімку». А можливість безкоштовного оновлення минула взагалі кілька років тому.

Проте, представники WindowsLatest з’ясували, що лазівка з безоплатним переходом актуальна і в останньому великому оновленні – Windows 10 May 2020 Update, яке користувачі отримають в кінці травня. Таким чином, власники діючих ліцензій Windows 7 або Windows 8.1 зможуть отримати «десятку» без плати в розмірі $ 120. У WindowsLatest підкреслили, що співробітники Microsoft, швидше за все, підозрюють про лазівку, але корпорація не зацікавлена ​​в упущенні можливості підняти статистику Windows 10, нехай навіть з фінансовими збитками.

Встановити оновлення досить просто. Користувачеві «сімки» або «вісімки» потрібно завантажити і запустити утиліту Media Creation Tool, а потім вибрати опцію з негайним оновленням ПК, зберігаючи всі файли. При цьому метод з Media Creation Tool може не спрацювати при чистій установці Windows 10. Іншими словами, слід вибрати опцію «Оновити цей комп’ютер зараз» замість пункту «Створити інсталяційний носій для іншого комп’ютера».


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 659 | Дата публікації: 11-05-2020 | Додав: adminA | Теги: безкоштовний перехід на Windows 10, користувачі Windows 7 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]