Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Ср, 24-04-2024
Головна » 2013 » Листопад » 7 » Автор "Шкідливих порад" навчить дітей безпеки життєдіяльності
14:51
Автор "Шкідливих порад" навчить дітей безпеки життєдіяльності




Міністерство з надзвичайних ситуацій (МНС) і дитячий письменник Григорій Остер, відомий за серією книг "Шкідливі поради", готують посібник "Основи безпеки життєдіяльності" для дітей молодшого шкільного віку.
У свою чергу зауважимо, що в Україні найкращі підручники для дітей середньої та старшої школи можна вигідно придбати онлайн за допомогою спеціалізованого порталу www.sotniknig.com.ua. Власне кажучи, підручники для школи тут представлені у широкому асортименті, а ціни на них — одні з найнижчих в Україні.

Як повідомила журналістам засобів масової інформації країни офіційний представник МНС Ірина Россіус, міністерство і Остер вирішили випустити барвистий посібник з "Основ безпеки життєдіяльності" (ОБЖ), який буде відрізнятися від усіх попередніх підручників.

"Нове видання допоможе дітям молодшого шкільного віку в легкій, ігровій формі дізнатися про потенційні небезпеки у повсякденному житті і навчитися на них правильно реагувати, захищати себе, зберегти і зміцнити здоров'я" , - заявила представник МНС.

Сам письменник заявив кореспондентам, що це буде захоплюючий підручник, який діти захочуть прочитати. Остер додав, що в зміст підручника також увійдуть і завдання.

У посібнику будуть описані можливі надзвичайні ситуації та їхні наслідки.

"Книга вийде в світ в 2014 році, а на дитячому порталі Міністерства з надзвичайних ситуацій буде розміщена мультимедійна флеш-презентація", - повідомила Россіус.

За її словами, Григорій Остер, автор численних дитячих бестселерів, обіцяє створити такий твір, який, навчаючи дитину основам безпеки життєдіяльності, буде сприйматися як захоплююча дитяча книга, від якої неможливо відірватися.

За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 2371 | Дата публікації: 07-11-2013 | Додав: admin | Теги: підручники для школи, книги для середньої та старшої школ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]