Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2012 » Вересень » 5 » Аромат нереальності
23:18
Аромат нереальності




Чи замислюємося ми, яку величезну роль у нашому житті відіграє світ численних і унікальних ароматів? Свіжість повітря після сильної зливи, запах свіжоскошеної трави, легкий подих морського бризу або аромат дорогого парфуму-все це є невід'ємною частиною нашого існування і надає нашому життю воістину неповторного смаку. Аромати здатні пробудити в нас цілу гаму почуттів і відчуттів. Вони повертають нас у дитинство, навіюють спогади, змушують мріяти, дарують любов, надають бадьорість або, навпаки, дарують тілу і душі спокій і умиротворення. Чарівна сила запахів і ароматів може зцілити наші хвороби і привести до гармонії всього організму. У сучасному світі, ароматерапія є одним з найпопулярніших способів по зняттю стресу і відродженню внутрішньої енергетики людини.

Історія ароматерапії?

Багато народів вірили, щоб зцілити людину від якоїсь недуги, потрібно, насамперед, домогтися необхідного внутрішнього балансу всього організму людини. Застосування ефірних олій рослин дозволяють знайти внутрішній комфорт і дарують злиття з природою. Завдяки унікальній життєвій силі і енергії, яку мають дерева, квіти і трави, ефірні олії очищають ауру людини, відновлюють не тільки духовне, але й фізичне здоров'я. Східна філософія говорить, що ефірні олії складають єдність таких стихій, як земля, вода, вогонь і повітря. І саме вони здатні привести тіло і душу до необхідної рівноваги.

Як застосовуються аромамасла?

Існують різні методи застосування ефірних олій. Багато хто використовує їх самостійно в повсякденному житті, наприклад, вдихають їхній аромат, для заспокоєння нервової системи, приймають ванни з додаванням кількох крапель вподобаного аромату або втирають в шкіру при масажі. Однак, спа-курорти, які спеціалізуються безпосередньо на даній методиці оздоровлення, здатні подарувати вам справжнє блаженство і насолоду, оскільки ключовим моментом в ароматерапії є індивідуальний підхід. Одне з численних місць, яке по праву вважається райським куточком СПА - це Тайланд. Тут ви зможете повною мірою насолодитися красою і спокоєм екзотичної природи і відчути на собі всю магію ароматерапії, розчиняючись в квіткових запашних ваннах і милуючись залитим тропічним сонцем океаном. Погодьтеся, що може бути краще зачаровуючого аромату таємничих квітів плюмерії, спокійної задушевної музики, розслабляючої ароматерапіїї тайського масажу і повного душевного спокою. Як важливо, часом залишитися лише наодинці з собою, прислухаючись до власних відчуттів, думок і бажань. Весь світ начебто завмирає, дозволяючи вам насолодитися кожною секундою безхмарного ароматного щастя. Повне відчуття єдності з дивовижною природою, доставить вам божественне задоволення і змусить забути про всі проблеми і зняти накопичений стрес.

СПА та ароматерапія?

Фахівці СПА-центрів виготовляють масляні есенції за ексклюзивними стародавніми рецептами, застосовуючи лише рослини місцевого краю, що дозволяє вам увібрати в себе незвичайну культуру і багаті традиції Тайланда.

Відчувши на собі магічний вплив унікальних запахів і ароматів, ви поринете в свої самі казкові фантазії і почнете по-справжньому цінувати своє перебування на цій чарівній землі, оскільки немає нічого прекраснішого, ніж дивовижне відчуття щастя, любові, тепла і неповторного смаку життя, яке дарує вам сама природа.

За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини психології | Переглядів: 2819 | Дата публікації: 05-09-2012 | Додав: adminA | Теги: Аромат нереальності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]