Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2020 » Січень » 8 » 13-річний школяр здобув перемогу у 37 олімпіадах - рекорд України
18:19
13-річний школяр здобув перемогу у 37 олімпіадах - рекорд України



Рекорд України: 13-річний школяр здобув перемогу у 37 олімпіадах

Андрій Куделя потрапив до Книги рекордів України за численні перемоги в олімпіадах від «Всеосвіти».

Андрій Куделя – звичайний школяр київської гімназії №86 «Консул» – потрапив до Книги рекордів України за найбільшу кількість дипломів, отриманих за перемоги в дистанційних олімпіадах зі шкільних дисциплін за 65 днів.

Наполегливий і працьовитий вундеркінд відразу викликав симпатію, а його історія життя радше нагадує сценарій голлівудського фільму. У ранньому віці Андрій добре опанував абетку, навчився читати та самостійно написав і проілюстрував власну книжку. Та найбільше досягнення школяра – перемога в 37 дистанційних олімпіадах від освітнього проєкту «Всеосвіта».

Всеукраїнські олімпіади «Всеосвіти» – це новий формат олімпіад, доступний для кожного учня у будь-якій точці світу. Школярі мають змогу перевірити знання з будь-якого предмета, миттєво дізнатись свій результат і отримати нагороди з подарунками. Олімпіади проводяться на сайті щосезонно і кожна з них має свою особливість.

Чому Андрій Куделя обрав саме олімпіаду «Всеосвіти» та що думає про них загалом – про це він розповів в інтерв’ю для 4 номера журналу:

Спочатку я спробував одну олімпіаду, потім другу і зрештою вирішив спробувати свої сили в усіх інших, перевірити загальний рівень знань. Це стало для мене справжнім викликом. Дуже зручно, що роботу над помилками можна роздрукувати і передивлятись як нагадування, – поділився рекордсмен.

На думку 13-річного вундеркінда, олімпіади – один з найефективніших методів досягнення мети, якою б вона не була:

Мені подобається, що  в інтернет-олімпіаді існує робота над помилками: я можу перевірити питання, на які відповів неправильно, й у такий спосіб запам’ятати правильний варіант, – додав школяр.

У майбутньому Андрій Куделя мріє стати кінорежисером, і він близький до своєї мети. Учень має нотатки для супергеройських стрічок у стилі Marvel і DC, малює комікси і веде канал у мережі youtube.

Якщо ваші учні бажають перевірити себе і свій загальний рівень знань, запрошуємо їх до участі в олімпіаді «Всеосвіта Зима-2020». Учні зможуть обрати будь-який предмет (а їх аж 25) та зручний спосіб проходження: онлайн, офлайн і за допомогою мобільного додатку «Всеосвіта: Кабінет учня».

Всі учасники гарантовано отримають подарунки від «Всеосвіти» та стильні особисті нагороди. Найактивніші класи мають змогу виграти презенти від компанії-партнера «Промтехнотоп».

Хтозна, можливо, наступний рекодсмен чи рекодсменка навчається саме у вашому класі?

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 532 | Дата публікації: 08-01-2020 | Додав: adminA | Теги: рекорд України, перемога, 37 олімпіад, 13-річний школяр | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]