Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2021 » Липень » 12 » На подорож у космос Virgin Galactic розіграє квиток: умови лотереї
20:39
На подорож у космос Virgin Galactic розіграє квиток: умови лотереї


У компанії попередили, подорож відбудеться лише 2022 році, а розіграш квитків відбудеться на платформі Omaze. Про це повідомляє видання  The Verge.

Так, для участі у лотереї необхідно пожертвувати гроші некомерційній організації “Space for Humanity”. Пожертва дає можливість учаснику отримати  так звані бонусні бали, які безпосередньо впливатимуть на шанси виграти квиток у космос. Максимальна кількість балів, які може набрати  учасник лотереї, – 6 тисяч.

У Компанії пояснили, що переможець здійснить подорож на космічному ракетоплані VSS Unity. Крім того, Virgin Galactic дарує тур космопортом “Америка” в Нью-Мексико за участю мільярдера Річарда Бренсона. Сам Бренсон вже пожартував, що проведе екскурсію у своєму фірмовому капелюсі Віллі Вонки.

Можливість полетіти в космос з Безосом продали за 28 мільйонів доларів

У компанії підкреслили, що учасник має бути  повнолітнім та вакцинованим проти коронавірусу. Сама лотерея триватиме до 1 вересня цього року, а переможця оголосять 29 вересня.

Нагадаємо,  70-річний британський мільярдер і власник Virgin Galactic Річард Бренсон злітав у космос. 11 липня літак “VSS Unity” з Бренсоном на борту, піднявся на висоту у майже 86 кілометрів над поверхнею Землі. Це був перший туристичний суборбітальний політ, який закінчився успішним приземленням літака на космодромі “Америка” в штаті Нью-Мексико, США.

Раніше у космічній компанії засновника Amazon Джеффа Безоса заявили, що політ у космос його “конкурента”, американського мільярдера Річарда Бренсона, запланований вже на 11 липня на кораблі “VSS Unity” компанії Virgin Galactic, не може вважатись “справжнім”, оскільки Бренсон технічно не вийде за межі атмосфери Землі.

Крім того, засновник Amazon і один з найбагатших людей світу Джефф Безос оголосив, що відправиться в космос разом зі своїм братом Марком на кораблі New Shepard, розробленому і побудованому його компанією Blue Origin.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини астрономії | Переглядів: 282 | Дата публікації: 12-07-2021 | Додав: adminA | Теги: квиток, подорож, умови лотереї, Virgin Galactic, космос | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]