Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2022 » Жовтень » 24 » Лабораторне походження коронавірусу - німецькі вчені знайшли докази
17:28
Лабораторне походження коронавірусу - німецькі вчені знайшли докази


Німецькі вчені опублікували докази лабораторного походження коронавірусу. На думку вчених, коронавірус на 99,9% є штучною копією природного вірусу.

У неділю телеканал n-tv повідомив:

Вчені виявили в геномі Sars - CoV -2 свого роду відбиток цілеспрямованої генетичної маніпуляції. Валентин Бруттель, що отримав докторський ступінь у галузі імунології, з університетської клініки Вюрцбурга заявив телеканалу, що ще влітку 2021 року помітив особливості геному Sars - CoV -2, які могли вказувати на лабораторне походження. У вільний від роботи час він почав разом із ще двома вченими проводити дослідження.

Дослідник Валентин Бруттель заявив: "У комбінації з іншими молекулярними даними наші результати показують, що цей вірус на 99,9% є штучною копією природного вірусу, яка, можливо, зазнала маніпуляції".

Бруттель та його колеги порівняли геноми відомих штучно створених вірусів та їх природних вірусів-зразків.

У природні віруси місця розпізнавання розподілені цілком випадково. І у випадку Sars - CoV -2 можна знайти цей зразок, близько-споріднених вірусів - Ні.

Телеканал n-tv також повідомив, що дослідження за участю Бруттеля вже розкритикувало ряд відомих учених.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 184 | Дата публікації: 24-10-2022 | Додав: adminA | Теги: лабораторне походження коронавірусу, німецькі вчені, докази | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]