Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Вт, 16-04-2024
Головна » 2022 » Лютий » 3 » Знаки зодіаку, важливе нагадування у період ретроградного Меркурія
16:35
Знаки зодіаку, важливе нагадування у період ретроградного Меркурія


Знаки зодіаку, важливе нагадування у період ретроградного Меркурія

Овен

знак зодіак Не тисніть на себе і не змушуйте робити те, чого не хочете. Просто розслабтеся і дозвольте часу йти за власним перебігом. Уповільніться і заспокойтеся до того, як Всесвіт заткне і заспокоїть вас самостійно. Перегляньте свої цілі та бажання і подумайте про те, як вони впливають на вас у теперішньому. Зверніть увагу на вашу реакцію щодо багатьох речей та проаналізуйте, що варто змінити. Відновіть дружбу з людьми, з якими ви давно не спілкувалися, але дуже хочете це зробити. Відпустіть образи. Шукайте способи позбутися речей, які тягнуть вас назад. У той же час також пам'ятати, що завжди оперативно дізнатися, коли буде ретроградний Меркурій 2022 ви зможете онлайн, відвідавши сайт online.ua. Данний Гід онлайн публікує багато корисної інформації, у тому числі і гороскопів та дат активних фаз ретроградного Меркурія.

Телець

Перегляньте своє спілкування з іншими людьми, щоб залишити всю токсичність позаду. Також:

  • дбайте про свій розум і тіло;
  • сфокусуйтеся на власних потребах.
  • завершіть усі справи, які ви зазвичай відкладаєте у далеку скриньку.

Частіше думайте про себе, а не людей навколо, які вас навіть не цінують. Найчастіше ставте собі питання про те, чого саме ви хочете у майбутньому. Пам'ятайте, що ви насправді можете досягти багато чого. Все у ваших руках.

Близнюки

Не переживайте, якщо зараз нічого незрозуміло, весь туман розсіється, і вам стане легше рано чи пізно. Оцінюйте будь-яку ситуацію з обох сторін, щоб ухвалювати вірні рішення. Перестаньте тікати від тих речей, які вам все рівно доведеться зробити рано чи пізно. Досить також тікати від того, що потрібно опрацювати, і бажано зробити це з фахівцями. Просити допомоги – нормально. Почніть цінувати те, чого ви досягли, почніть поважати себе. Будьте терплячими і не підганяйте себе. Дозвольте собі вирішувати все самостійно, орієнтуючись на гороскопи від АстроГіда онлайн.

Рак

Урізноманітніть ваше життя тими захопленнями, які насправді вас радують, а не тими, якими ви займаєтеся, щоб порадувати інших. Практикуйтеся в тому, щоб не сприймати все навколо так близько до серця. Дайте собі час сповільнитись і не шукати відповідей на всі питання, що виникають у вашій голові. Не на кожне із них взагалі є відповідь. Радуйте свою внутрішню дитину якнайчастіше і працюйте над тим, щоб радіти дрібницям. Не намагайтеся довіряти людям з першого їхнього слова, дозвольте їм заслужити вашу довіру. Будьте готові повернутися до минулого і відновити спілкування з людьми звідти.

Лев

Відкрийте своє серце та душу новим комунікаціям та не бійтеся спілкуватися з людьми, які вас оточують. Приділяйте більше уваги, щоб досягати цілей. Працюйте над собою. Робіть маленькі кроки назустріч до того, щоб бути організованішою людиною в роботі та в особистому житті. Сфокусуйтеся на тому, щоб виправити ті речі, у своєму житті, які вас не влаштовують та заважають рухатися далі. Знайдіть спосіб пізнати себе і свої емоції трохи краще, щоб полегшити життя. Чекайте оновлень у своєму особистому житті та в тому, хто вас оточує зараз.

Діва

Подумайте про те, як ви можете працювати головою, а не руками, щоб бути ефективнішим у всьому. Переглядайте своє ставлення до речей і не забувайте, що помилятися - це нормально. Обдумайте ті речі, які приносять вам задоволення, ті, що радують вас і додавайте їх якнайчастіше у своє життя. Поверніться до тих планів, які ви збиралися втілити у життя, але у вас нічого не вийшло. Сфокусуйтеся на роботі та справах. Вам важливо бути продуктивними в цей час. Спрямовуйте свою агресивність і роздратування в щось більш конструктивне та хороше.

Терези

Наведіть порядок вдома і у своїх думках, щоб краще розумітися на тому, що відбувається навколо і менше стресувати. Ставте собі питання - що для мене важливо зараз, на що я готовий витрачати свою енергію та сили? Люди з минулого часто миготять перед вами в цей період, так що приготуйтеся до цього. Краще не ухвалювати серйозних рішень у цей період, велика ймовірність, що вони приведуть до чогось не дуже хорошого. Організуйте свій власний простір так, щоб не впускати туди токсичність. Дбайте про себе і виробляйте здорові звички.

Скорпіон

Не поспішайте приймати жодні рішення зараз. Просто робіть те, що робили раніше. Будьте обережні зі своїми словами, тому що люди вас чують і іноді ви їх раните. Проблеми, пов'язані з сім'єю, почнуть вирішуватися. Вам доведеться поговорити на ті теми, на які ви, можливо, зовсім не хочете розмовляти. Приділіть більше часу своєму моральному та психологічному стану. Упорядкуйте свої відносини з грошима, розберіться в тому, на що ви витрачаєте свій прибуток.

Стрілець

Нерозв'язані конфлікти минулого вирішаться саме в цей період. Не змушуйте себе думати про найкраще, якщо ви хочете зануритися. Дайте собі час прожити негативні емоції. Відпустіть всі образи і зосередьтеся на тому, що приносить вам велике задоволення. Будьте обережні з тим, кому ви довіряєте. Думайте двічі, перш ніж сказати щось будь-кому. Закінчіть усі ті проекти, які ви давно відкладали. Коли на вас накочують великі емоції, дозвольте собі відчути їх.

Козеріг

Будьте обережнішими зі своїми грошима і тим, на що ви їх витрачаєте. Не бійтеся спілкуватися з новими людьми та відкриватися їм. Довіртеся собі та ставте цілі на майбутнє, намагайтеся не закидати їх. Ставтеся до речей простіше, з гумором, не дозволяйте собі тонути у негативних емоціях. Частіше дякуйте собі і радійте своїм успіхам та досягненням. І не пригнічуйте те, що відчуваєте. Шукайте здорові способи виплеснути свої емоції. Прийміть можливі зміни та постарайтеся якнайсильніше адаптуватися до них.

знак зодіак

Водолій

Допоможіть собі залікувати рани минулого, не тікайте від проблем, дайте собі час. Зробіть велику паузу, перш ніж ухвалювати рішення і бурхливо реагувати на що-небудь. Сфокусуйтеся на власних почуттях та емоціях, а не на тому, що відчувають інші люди довкола вас. Посидіть у тиші, почніть медитувати, приведіть свої думки до ладу. Будьте готові поспілкуватися з людьми минулого, відновити спілкування. Ставте собі нові цілі та прагніть їх досягнення.

Риби

Заглибтесь у саморозвиток та самоосвіту, спробуйте покращити набуті навички. Спробуйте вирішити проблему з дитячими травмами, не збирайте в собі хворобливі спогади. Відпустіть всі уподобання і будьте вільнішими в думках і діях. Відновіть спілкування зі старими приятелями, за якими ви дуже сумуєте. Будьте чесні із собою. Найчастіше прислухайтеся до своєї душі, щоб ухвалювати рішення, спираючись на ваші власні бажання.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Сон, хіромантія і сонник | Переглядів: 634 | Дата публікації: 03-02-2022 | Додав: admin | Теги: знак, ретроградний, Меркурій, Зодіак | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]