Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пн, 29-04-2024
Головна » 2024 » Лютий » 29 » Застосунок "Повітряна тривога" в Україні оновили: буде сповіщати про наближення небезпеки
13:14
Застосунок "Повітряна тривога" в Україні оновили: буде сповіщати про наближення небезпеки


  Оновлена версія застосунку "Повітряна тривога" відтепер попереджатиме про наближення ворожих обʼєктів до конкретного регіону. Про це повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Він зауважив: "Фахівцям Повітряних сил, спільно з розробниками додатку "Повітряна тривога", вдалось розробити той алгоритм, безпечний алгоритм, який дозволить отримувати інформацію щодо регіону, де ви знаходитесь".

Стосовно використання цієї функції, Ігнат зазначив, що варто лише вказати в застосунку той регіон, де знаходиться людина, щоб отримати додаткову інформацію щодо підвищеної тривоги:

"...коли певний об’єкт вже входить в повітряний простір, там буде звучати додаткова інформація".

 Для того, аби нова можливість з’явилась у вже встановленому додатку, його варто лише оновити до останньої версії. "А далі вже налаштовуєте, як кому зручно", – додає Ігнат, згадуючи про, наприклад, гучність сповіщень.

Проте речник командування Повітряних сил ЗСУ закликає дивитись і на інші сповіщення з офіційних каналів: "...тому що якщо летить балістика, не завжди ця інформація може бути перед тим, як вилетіла балістична ракета. Балістика – це дуже швидко".


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 80 | Дата публікації: 29-02-2024 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]