Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2021 » Квітень » 26 » Запускає виробництво електробайків український стартап Delfast
13:51
Запускає виробництво електробайків український стартап Delfast


  Компанія Delfast запускає виробництво електровелосипедів на базі Київського підприємства АТ “ЕЛМІЗ” (відомий як Київський радіозавод до 1996 року). Сторони підписали відповідну угоду і домовилися про спільне виробництво та збирання техніки.

Український стартап Delfast представив новий електричний велосипед Delfast Top 3.0, який може проїхати 321 км без підзарядки. Про це повідомляє портал Electrek.

Як зазначається, максимальна швидкість електробайка сягає 80 км за годину завдяки двигуну в 5000 ватів і двом електробатареям потужністю 3,5 кВт за годину.

ЕЛМІЗ також допомагатиме Delfast з освоєнням серійного виробництва і складанням електровелосипедів.

Протягом травня Delfast планує виготовити перші 5 електровелосипедів на базі АТ “ЕЛМІЗ” і поступово збільшувати обсяги виробництва до 50 одиниць на місяць до кінця 2021 року.

Зараз розробляється дорожня карта організації виробництва і відбувається підготовка до початку проєктних робіт.

“АТ “ЕЛМІЗ” має всі необхідні ресурси, експертизу, інженерів і персонал для виробництва продукції Delfast в Україні. Компанія має досвід виробництва складної електроніки, космічних систем і зарядних станцій для електротранспорту, і тому зможе створити умови для виробництва електровелосипедів відповідно до наших вимог”, – повідомив засновник Delfast Данило Тонкопій.

“Ми раді підтримувати національного виробника і співпрацювати з такою прогресивною компанією як Delfast. Компанія пропонує покупцям дійсно інноваційний продукт, який має попит у всіх країнах світу. Зі свого боку ми будемо сприяти виробництву і реалізації продукту, який буде відповідати найвищим стандартам”, – додав голова правління АТ “ЕЛМІЗ” Микола Шумило.

Відзначається, що ця угода стала першим кроком до запуску власного виробництва електровелосипедів Delfast в Україні.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 398 | Дата публікації: 26-04-2021 | Додав: adminA | Теги: український стартап Delfast, виробництво електробайків | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]