Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2019 » Жовтень » 27 » Windows 10 зможе знищити нова операційна система
16:27
Windows 10 зможе знищити нова операційна система


 

Нова операційна система зможе знищити Windows 10

Американська корпорація Microsoft в останні роки робить все більшу ставку на різного роду програмне забезпечення, а робиться все це заради того, щоб якомога ширше коло людей використовували її продукцію. В даний час найсучаснішою її розробкою на ринку операційних систем є Windows 10, яку випустили в фінальному стабільному вигляді ще влітку 2015 року, через більш ніж півроку з моменту початку відкритого тестування, взяти участь в якому могли абсолютно всі бажаючі без будь-яких складнощів. Проте, час іде вперед, а технології стрімко розвиваються, стаючи все більш досконалими у всіх відносинах.

Сьогодні, 27 жовтня 2019 року, стало відомо про плани Microsoft вже в найближчому майбутньому представити і запустити на споживчий ринок нову операційну систему, яка в даний час носить назву Lite OS, проте в кінцевому підсумку вона може отримати зовсім інше найменування. Про створення такої платформи повідомили багато інсайдерів, і всі такі запевняють, що її публічна презентація відбудеться в найближчі кілька місяців, причому незабаром після такої почнеться відкрите тестування в рамках програми Windows Insider, а прийняти в такому участь зможуть всі бажаючі. Залишилося тільки дочекатися, коли вийде ця нова ОС.

Уже відомо, що вона отримає масу різних переваг перед Windows 10, за рахунок яких використовувати її виявиться максимально легко і просто. Користувачі можуть розраховувати на новий інтерфейс, на підвищену швидкість роботи, на посилену систему захисту, а також на масу інших переваг, які роблять новітню платформу для управління комп’ютерами, планшетами, ноутбуками та іншими електронними пристроями максимально привабливою в усіх відношеннях. Крім цього, новітня платформа в особі Lite OS порадує абсолютно новим дизайном, створеним з чистого аркуша. За рахунок цього вся ОС виявиться виконана в одному уніфікованого стилі, а це також можна вважати великою перевагою.

Повідомляється, що нова операційна система, яка здатна «вбити» Windows 10, отримає підтримку як універсальних програм UWP і PWA, так і класичних Win32. За рахунок цього абсолютно всі існуючі зараз для «вінди» програми та ігри зможуть повноцінно працювати на Lite OS, а це абсолютно точно додасть багатьом користувачам електронних пристроїв впевненості в тому, щоб завантажити і встановити новітнє програмне забезпечення. Швидше за все, за ліцензію для нього буде потрібно заплатити гроші, але власникам ліцензійної версії Windows 10 таку можуть надати безкоштовно, давши можливість без будь-якої доплати оновити стару ліцензію на нову.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 889 | Дата публікації: 27-10-2019 | Додав: adminA | Теги: нова операційна система Lite OS, Windows 10, знищення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]