Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2020 » Листопад » 10 » Всім бажаючим NASA і SpaceX пропонують отримати паспорт астронавта
21:30
Всім бажаючим NASA і SpaceX пропонують отримати паспорт астронавта


NASA і SpaceX пропонують всім бажаючим отримати паспорт астронавта

Через тиждень відбудеться перший спільний запуск ракети SpaceX на Міжнародну космічну станцію за безпосередньої участі NASA. Цього разу трансляція йтиме в прямому ефірі, а кожен бажаючий може отримати паспорт астронавта.

Політ повинен був відбутися ще 10 жовтня, але при огляді Falcon 9 виявилася «нестандартна поведінка» газогенератора двигуна першого ступеня ракети-носія. В результаті у інженерів з’явилося більше місяця на ще одну перевірку всіх вузлів. Чергова дата польоту намічена на 14 листопада. На борту Crew-1 буде знаходитися екіпаж з чотирьох астронавтів. Всі учасники космічної місії пробудуть на МКС шість місяців.

Представники NASA повідомляють, що спостерігати за історичним запуском можуть всі бажаючі в режимі реального часу. Що цікаво, довгий час така можливість була тільки у гостей Космічного центру Кеннеді у Флориді.

“Досвід віртуального запуску екіпажу Crew – 1 на цей раз включає в себе матеріали з запуску, цифровий квиток на борт, повідомлення в соціальних мережах і на пошту, а також отримання паспорта астронавта, який ми відправимо після успішного запуску”, — пояснили представники космічного агентства.

NASA пропонує всім бажаючим завантажити стартовий паспорт астронавта. Крім того, можна підписатися на розсилку останніх новин і стежити за місією за допомогою соціальних мереж.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини астрономії | Переглядів: 401 | Дата публікації: 10-11-2020 | Додав: adminA | Теги: бажаючі, паспорт астронавта, NASA і SpaceX | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]