Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2020 » Листопад » 25 » Відмінності iPhone 12 і iPhone 11
14:42
Відмінності iPhone 12 і iPhone 11


Відмінності iPhone 12 і iPhone 11

iPhone 12 iPhone 11 Вихід у світ нового iPhone вважається подією світового масштабу. Зовсім недавно світ побачила остання розробка знаменитої компанії, і тепер вся увага прикута до неї. Правда, її вихід трохи затягнувся з цілком зрозумілих причин, але на щастя любителів техніки таких смартфонів тепер більше.

У чому полягають відмінності iPhone 12 від iPhone 11?

Їх досить багато, але, забігаючи вперед, скажімо, що вони не дуже значні. І ще - iPhone 12 ціна від свайпа приємно вас здивує. Різниця полягає в наступних параметрах:

  • Розміри і дизайн;
  • Дисплей;
  • Захист від пилу і вологи;
  • Технічні характеристики.

Відмінності в дизайні айфонів

Корпус новинки має більш строгі геометричні форми, ніж попередньої і нагадує четверту модель. Рамки у нового смартфона тонкі. У 11 моделі - корпус закруглений, а рамки широкі.

iPhone 12 покритий спеціальним захисним шаром, що запобігає потраплянню вологи та пилу. Ceramic Shield сприяє запобіганню ушкоджень під час ударів, завдяки чому ймовірність їх появи знижується 4 рази в порівнянні з попередньою моделлю.

Захист, до слова, є у обох телефонів, але, за словами експертів, новий варіант захищений від вологи надійніше. Новинка представлена ​​в 5 відтінках, а iPhone 11 - в 6-ти.

Дисплей iPhone 12 має інноваційний OLED-дисплей, роздільна здатність якого становить 2532 х 1170 пікселів, а контрастність у нього - 2 000 000: 1. При цьому екран підтримує технологію True Tone і колірний обхват P3. А ось у iPhone 11 6,1 - дюймова матриця і дозвіл - 1 792 х 828 пікселів. Контрастність становить 1400: 1. True Tone.

Як бачите, відмінності за цим параметром не такі колосальні, як може здатися на перший погляд.

І, якщо ви хочете придбати iPhone 11 від swipe.ua зі знижкою, то така можливість у вас з'явиться 27 листопада.

Технічні характеристики

Основу нової моделі складає чіпсет A14 Bionic, в ньому встановлена ​​найсучасніша система Neural Engine. Попередниця оснащена A13 Bionic, на жаль не настільки продуктивним, як A14. Люди, які мало розбираються в електроніці, розуміють, що обидва айфони здатні працювати протягом багатьох років, причому, без проблем. Інтернет-магазин Свайп пропонує придбати обидві моделі за прийнятними цінами. Доставка проводиться в усі регіони країни, причому, в стислі терміни. Форму оплати можна вибрати на свій розсуд. У каталозі компанії, зауважте, ще багато чого цікавого!


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 1430 | Дата публікації: 25-11-2020 | Додав: admin | Теги: відмінності, iPhone 12, iPhone 11 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]