Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2021 » Листопад » 17 » Від шахраїв в інтернеті - названо ефективний захист
13:49
Від шахраїв в інтернеті - названо ефективний захист


Всі досвідчені користувачі інтернету вже знають про велику кількість шахраїв. А ось старше покоління, яке зараз теж масово користується мережею, звикли довіряти всьому. Тому потрібно постійно і уважно дивитися, куди заходите в інтернеті.

Зараз популярним є один метод збору інформації – фішинг. Цей спосіб не законний, але дозволяє виявити всі необхідні дані. А з ними шахрай зможе і кредит взяти на вас, і навіть квартиру переписати, а довести це буде складно. За допомогою фішингу можна дізнатися дані паспорта, телефон і всі дані банківської картки.

Найгірше те, що зазвичай людина сама все робить для того, щоб дані потрапили до шахраїв. А робить це двома способами. Перший заповнює усі дані на сайті шахраїв. Другий надає доступ до всієї інформації. А дозволити можна на вікні, на яке ніхто не звертає уваги і уважно не читає.

Щоб не стати жертвою афери, просто будьте обережні і довіряйте відчуттям. Якщо вам здається сайт підозрілим або відчуваєте, що щось йде не так, краще перевірте або взагалі закрийте сайт. Якщо ви сумніваєтеся, це не просто.

Перевірити сайт легко самостійно. Є спеціальні додатки, де ви пишете посилання на сайт, та його перевіряють у чорних списках. Якщо сайт не знайшли, він безпечний або з ним ще просто не стикалися.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 283 | Дата публікації: 17-11-2021 | Додав: adminA | Теги: Інтернет, ефективний захист, шахраї | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]