Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2022 » Лютий » 20 » Від чого залежить ціна біткойну
18:58
Від чого залежить ціна біткойну


біткойн Біткойн був створений у 2009 році і з того часу сильно вплинув на уяву як початківців, так і досвідчених інвесторів. З того часу були нажиті статки або мали місце вражаючі падіння та втрати майна. Криптовалютні аналітики надають дедалі більше нової інформації та прогнозів щодо подальшої поведінки біткойна. Деякі люди вважають, що біткойн у майбутньому досягне чарівної суми у мільйон доларів. Детальніше про всі тенденції та новини крипторинку можна дізнаватися онлайн на сайті cryptonovunu.com.ua/, який щоденно публікує свіжі криптоновини.

Теорія про захмарну ціну, пов'язана з обмеженою пропозицією та величезним інтересом, яким нині користується ця найважливіша валюта. Її зростання порівнюють із ситуацією у випадку із золотом. Така ситуація може призвести до збільшення вартості всієї мережі блокчейнів до 20 трлн доларів. Однак це здається неможливим, незважаючи на активну підтримку з боку багатьох спільнот, які використовують біткойн як валюту в цифрових операціях. Хоча такі заяви не звучать серйозно, слід розуміти, що біткоін може стати домінуючою валютою у майбутньому, витіснивши долар чи євро.

Тому кожна фінансова установа прагнутиме володіти біткойнами, сплачуючи за це чималі суми. Аналітики зауважують, що пропозиція біткойна має свої межі через його обмежену кількість, тому він буде схильний до дефляції, у той час як долари США постійно друкуються, особливо в часи пандемії, що призведе до інфляції в найближчому майбутньому. У результаті це призведе до їх знецінення та лавиноподібного зростання ціни біткойна.

Внаслідок низької вартості світових валют, таких як долар США, євро чи ієна, попит на біткойн продовжить зростати. Найімовірніша версія полягає в тому, що мільйон доларів коштуватиме один біткойн. Це означає, що купівельна спроможність долара значно впаде через галопуючу інфляцію. Проте для того, щоб цей процес відбувся, дуже важливим є громадське прийняття криптовалют та використання їх для цифрових транзакцій великих інвесторів, платежів за невеликі послуги та покупки.

біткойн

Біткойн постійно порівнюють із золотом, і, як і у випадку з рідкісними дорогоцінними металами, його вартість зростатиме. З іншого боку, використання його звичайними людьми у повсякденних угодах виразно прискорить зростання його вартості. Якщо мільярди жителів будуть використовувати Біткойн, його вартість може навіть перевищити мільйон доларів. Однак на даний момент це суто далекоглядні прогнози, підкріплені достовірними тезами, але найголовнішою проблемою є прийняття Біткойна впливовими фінансовими інститутами. Поки що вони побоюються і дуже обережно ставляться до радісних запевнень аналітиків.

Пандемія, яка нині панує у світі, значною мірою сприяє зміцненню Біткойна, наприклад, у дуже динамічній індустрії електронної комерції, яка часто заснована на блокчейні.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 601 | Дата публікації: 20-02-2022 | Додав: admin | Теги: біткойн, ціна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]