Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 09-05-2024
Головна » 2023 » Серпень » 28 » Успішно застосовується на фронті допущений до експлуатації БПЛА "Великий Бандерик" - Міноборони
15:41
Успішно застосовується на фронті допущений до експлуатації БПЛА "Великий Бандерик" - Міноборони


Дрон "Великий Бандерик" українського виробництва, який був допущений до експлуатації у квітні поточного року, успішно застосовується на фронті, повідомили в Міністерстві оборони України.

Як повідомляє Міноборони в телеграм-каналі, допуск до експлуатації у військах зайняв один місяць завдяки прискореній процедурі від Акселератора Міноборони.

"Вітчизняний октокоптер під час РЕБ-випробувань показав чудовий результат: успішно функціонував попри сніг, шквальний вітер та роботу усього РЕБ-обладнання, що було на полігоні", - ідеться в повідомленні.

У відомстві зазначили, що цей дрон - "втілення передових ідей" через низку характеристик, зокрема: вісім потужних моторів, що забезпечують надійну роботу; навантаження до 31,5 кг - готовність до різних завдань; мультифункціональну систему скидання - точне доставлення різних типів боєприпасів; віддалене управління з будь-якої точки світу, що забезпечується універсальною наземною станцією.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 95 | Дата публікації: 28-08-2023 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]