Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2012 » Січень » 25 » "Усміхнена депресія" - новий біч сучасного суспільства
20:05
"Усміхнена депресія" - новий біч сучасного суспільства



Минулого тижня один з найпопулярніших в Британії комік Девід Вільямс заявив, що більшу частину життя страждав від депресії. За словами психологів, серед зовні життєрадісних і веселих людей дуже багато тих, хто хворіє депресією, здатної призвести до самогубства, пише The Daily Mail.

Експерти називають це явище "усміхненої депресією". За словами доктора Космо Халлсторма, люди з подібним діагнозом зазвичай не визнають, що мають проблеми і намагаються "тримати обличчя" на публіці. Вони ведуть активне життя, проте страждають від панічних атак, безсоння, низької самооцінки. Зазвичай, приходячи додому, вони буквально валяться з ніг.
Згідно зі статистикою, кожен двадцятий зіткнеться з депресією у своєму житті. Багато хто живе з не діагностичною депресією. Це призводить до більш тривалого терміну, необхідного на відновлення, і повторення епізодів депресії. Як відзначають експерти, в суспільстві досі таврують саме поняття депресії. У результаті деякі люди розповідають про свої проблеми.
Страх бути відкинутим суспільством сильно тисне на людину. Так, за оцінками дослідників з компанії Mind, приблизно кожен п'ятий втрачає роботу після того, як зізнається в наявності психічних проблем.

За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини психології | Переглядів: 2213 | Дата публікації: 25-01-2012 | Додав: admin | Теги: усміхнена депресія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]