Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 19-09-2024
Головна » 2024 » Серпень » 28 » Терміни релізу Android 15 нарешті розкрила Google
11:23
Терміни релізу Android 15 нарешті розкрила Google


Зазвичай Google випускає свої нові флагманські смартфони разом із наступною версією Android, але цього року вона вчинила інакше, представивши серію Pixel 9 набагато раніше. При цьому жодної офіційної інформації про дату релізу наступної ОС так і не надійшло.

Тепер портал Android Authority зауважив, що компанія оновила опис оновлення Android Beta Exit OTA, яке буде доступне всім користувачам. Серед іншого вказано, що Android 15 вийде в жовтні. Це офіційна інформація, тому в її достовірності немає сумнівів, хоч такий спосіб зробити таку важливу заяву і видається дивним.

Коли саме в жовтні це станеться, поки що невідомо. Джерела видання стверджують, що у середині місяця.

Першими Android 15 отримають користувачі Pixel. Власникам Samsung, OnePlus та інших телефонів на базі цієї ОС доведеться почекати ще щонайменше кілька тижнів, поки виробники підготують свої власні версії оболонки.

Судячи з бета-версій та витоків, довгоочікуване оновлення включатиме відомості про здоров'я батареї, віджети активності на екрані блокування, приватні профілі для конфіденційних даних та багато іншого.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 28 | Дата публікації: 28-08-2024 | Додав: admin | Теги: термін, Android 15, Google | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]