Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 19-09-2024
Головна » 2024 » Серпень » 1 » Стверджує, що знайшла дату апокаліпсису, дослідниця Ватикану
14:09
Стверджує, що знайшла дату апокаліпсису, дослідниця Ватикану


Дослідниця Ватикану Сабріна Сфорца Галіція зробила приголомшливу заяву: у знаменитій фресці Леонардо да Вінчі “Таємна вечеря” закодовано дату кінця світу. Вона стверджує, що геніальний художник передбачив апокаліпсис, який має статися 21 березня 4006 року.

Про це повідомляють IFLScience.

Сабріна Сфорца Галіція стверджує, що Леонардо да Вінчі, відомий своїм захопленням наукою, астрологією та релігією, залишив закодоване послання для майбутніх поколінь у своїй фресці “Таємна вечеря”. Вона переконана, що розташування апостолів, вікон та інших деталей картини утворюють складний код, який вказує на дату апокаліпсису.

Цікаво, що в інших роботах Леонардо, відомих як “Видіння кінця світу”, зображені сцени, що нагадують біблійні пророцтва про апокаліпсис. Падіння вогню з неба, кипляче море та руйнування — ці образи також присутні у творчості да Вінчі.

Заява Сфорца Галіції викликала бурхливі дискусії в науковому світі. Багато дослідників ставляться до її теорії скептично, вважаючи її суб’єктивною інтерпретацією мистецтва. Водночас деякі експерти закликають не відкидати цю версію одразу, нагадуючи, що Леонардо був неординарною та загадковою особистістю, а його роботи досі містять багато нерозгаданих таємниць.

Незалежно від того, чи вірити у пророцтво да Вінчі, ця історія нагадує нам про те, що людство завжди було занепокоєне питанням кінця світу. Наукові прогнози, релігійні пророцтва та художні видіння відображають наш вічний страх перед невідомим і прагнення зрозуміти своє місце у Всесвіті.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Екологічні новини | Переглядів: 131 | Дата публікації: 01-08-2024 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]