Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Ср, 24-04-2024
Головна » 2019 » Березень » 25 » Стерла з лиця Землі бліндаж окупантів українська "Стугна"
18:49
Стерла з лиця Землі бліндаж окупантів українська "Стугна"


 


Українська "Стугна" стерла з лиця Землі бліндаж окупантів

Українська "Стугна" в секунду стерла з лиця Землі лігво окупантів: відео

Недалекі терористи спростували свої ж заяви

Українська "Стугна" в секунду стерла з лиця Землі лігво окупантів: відео

Українські військові регулярно виводять з ладу техніку окупантів, а також руйнують безліч споруд і укріплень, постійно відправляють путінських бойовиків до їх вбитого лідера. Самі терористи категорично відмовляються визнавати факт їх неминучої поразки і заперечують будь-яке повідомлення про чергову перемогу українських військових, однак через обмеженість розуму іноді у них трапляються прорахунки.

Кремлівські окупанти з самопроголошеної ніким не визнаної "ДНР" раніше всіляко спростовували той факт, що українські захисники територіальної цілісності України розгромили їх бліндаж в районі Авдіївської промислової зони. Однак раптово недоумкуваті бойовики ненавмисно "спалилися", коли розповіли про серйозні втрати. Як повідомляє replyua.net, окупанти нещодавно заявляли, що ролик офіцера ЗСУ Анатолія Шарія, на якому можна побачити знищення об'єкта, є фейком, проте через деякий час вони самі ж заявили про зворотнє.

Зокрема, на одному з пропагандистських пабліків на просторах інтернету написано: "Ударом ПТКР "Стугна" був вражений бліндаж ополченців... У процесі атаки загинув один ополченець, що чергував на складі боєприпасів. Ще четверо бійців отримали важкі поранення, їх доставили в госпіталь". У той же час, згідно з даними українських військових, загиблих голодранців було двоє.

Крім того, терористи скаржаться на те, що українські Збройні сили вивели з ладу величезну кількість військової техніки. Що стосується української "Стугни", то раніше зазначалося, що вона абсолютно не поступається американським "Джавелінам".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українські військові повідомляли про запеклі бої неподалік від селища Водяне, де не так давно на протязі декількох годин тривали потужні перестрілки. Як стало відомо, бойовики відкривали вогонь по наших позиціях цілих 213 разів.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 731 | Дата публікації: 25-03-2019 | Додав: adminA | Теги: з лиця Землі, бліндаж окупантів, українська Стугна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]