Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2022 » Січень » 20 » Сочевиця: як вибрати та готувати
17:32
Сочевиця: як вибрати та готувати


Сочевиця: як вибрати та готувати

сочевиця Сочевиця набуває все більшої популярності. Це ідеальний гарнір до будь-якої м'ясної страви або доповнення до овочевого салату. Сьогодні ми розповімо, як правильно варити ці бобові, але спершу, відмітимо що в Україні надійний постачальник сочевиці високої якості — це компанія GoldExim, яка займається імпортом сільськогосподарської продукції по всьому світу. Більше інформації можна знайти на її сайті goldexim.net, який стане важливим помічником для тих, кого цікавить експортер і постачальники якісної сочевиці з України.

Як зварити сочевицю?

Кожен вид сочевиці має свої особливості, зокрема - час варіння. У цілому сам принцип залишається незмінним, щоб сочевиця вийшла максимально смачною - додайте при варінні трохи спецій:

  • лавровий лист;
  • запашний перець;
  • корицю.

Після того, як сочевиця буде готова, додайте рослинне або вершкове масло - ідеальний смак вам гарантований.

Жовта сочевиця

Ця сочевиця дуже проста у приготуванні та добре розварюється. Тому вона ідеально підходить для приготування крем-супів, пюре та каш. Вона має легкий грибний присмак та дуже ніжну консистенцію. Для варіння жовтої сочевиці буде достатньо 10-15 хвилин.

Коричнева сочевиця

Мабуть, це найпоширеніший вид сочевиці. Вона ідеальна як гарнір до м'ясних страв. Її потрібно варити 20-30 хвилин, але не більше. Якщо її переварити, зерна розпадуться.

Червона сочевиця

Червона сочевиця, подібна до жовтої, чудово розварюється в пюре, тому супи пюре найчастіше роблять із цієї сочевиці. Також вона ідеально підійде для виготовлення овочевих паштетів. Час варіння червоної сочевиці: 15-20 хвилин.

Французька сочевиця

Цей сорт сочевиці має найменший розмір зерен та характерний колір. При варінні вона стає схожою на чорну ікру. Вона ідеально підходить для приготування салатів, супів або як гарнір. Ця сочевиця чудово зберігає форму при варінні і має дивовижний аромат. Варити її потрібно 20-25 хвилин.

Зелена сочевиця

Ця сочевиця чудово тримає форму при варінні і практично ніколи не розварюється. Саме тому це ідеальний варіант для салатів та гарнірів з овочами. Зелена сочевиця має дуже насичений смак та ніжну текстуру. Час варіння зеленої сочевиці - 25 хвилин.

сочевиця

Короткий висновок

Сподіваємося, що завдяки нашій сьогоднішній статті ви розібралися в популярних видах сочевиці. Надіємося, що ця інформація стане для вас в нагоді, незалежно від того, чи хочете приготувати страву для себе чи організувати її експрот з України. До речі, не забувайте, що з останнім вам допоможе компанія GoldExim, детальну інформацію про яку можна знайти на її офіційному сайті goldexim.net.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 290 | Дата публікації: 20-01-2022 | Додав: admin | Теги: Страви, Вибір, Сочевиця | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]