Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2022 » Липень » 7 » Щоб замінити тисячі доставок у фургонах Amazon пересідає на електричні вантажні велосипеди
17:30
Щоб замінити тисячі доставок у фургонах Amazon пересідає на електричні вантажні велосипеди


Гігант електронної комерції Amazon знайшов просте рішення, щоб замінити тисячі своїх фургонів: менші електричні вантажні велосипеди та старі добрі прогулянки.

Першим містом, де Amazon переходить на новий рівень, став Лондон, де компанія починає випробування електричних вантажних велосипедів.Але це не типові двоколісні вантажні електричні велосипеди. Насправді це навіть не звичайні електромобілі для доставки, які ми бачили раніше.

Це чотириколісні електричні вантажні велосипеди, які схожі на мініатюрний фургон, який для руху використовує трансмісію електровелосипеда. Це означає, що водій насправді є водієм, який сидить на велосипедному сидінні та крутить педалі транспортного засобу, щоб увімкнути електродвигун, який збільшує його або її силу обертання педалей. Зрештою, більша частина енергії надходить від батареї електричного велосипеда, хоча водій також додає чималу кількість енергії для обертання педалей.

Транспортні засоби зазвичай обмежені максимальною швидкістю 25 км/год (15,5 миль/год), що, як правило, достатньо для доставки в людних центрах міст.

Amazon також розширить використання пішохідних доставок, які є набагато ефективнішими в густонаселених міських районах, якими можна керувати за допомогою мобільних центрів доставки.

За даними The Guardian, Amazon розпочне тестування електричних вантажних велосипедів у східному лондонському районі Хакні, де електровелосипедами будуть керувати партнери Amazon. Там вони приєднаються до великого парку повнорозмірних транспортних засобів Amazon з електроприводом.

Електромобілі парку здійснюють разом у регіоні 5 мільйонів поставок на рік.

Як пояснив керівник Amazon у Великобританії Джон Бамфрі: «Amazon рухається до глобального майбутнього з нульовим викидом вуглецю. Один із способів, як ми це робимо, — це трансформація наших транспортних мереж. Наші нові електричні вантажні велосипеди, ходунки та зростаючий парк доставки електромобілів допоможуть нам здійснювати більше доставки клієнтам з нульовими викидами, ніж будь-коли, у Лондоні та Великобританії в найближчі місяці.»

Amazon, звичайно, не єдиний гігант доставки, який досліджує використання чотириколісних електричних вантажних велосипедів для доставки в густонаселених міських районах.

Кілька місяців тому UPS почала тестувати подібний чотириколісний електричний вантажний велосипед, який виглядає як мініатюрний фургон UPS, у Шотландії. Потім компанія почала тестувати ті самі транспортні засоби в Нью-Йорку, іншому районі, який добре підходить для доставки за допомогою транспортних засобів мікромобільності.

DHL також тестує подібний автомобіль у Великобританії.

Поштова служба США (USPS) також випробовує електричні велосипеди для доставки посилок, але замість цього обрала триколісні електричні триколісні велосипеди. Ці транспортні засоби створені в США американською компанією Coaster Cycles і призначені для перевезення великих вантажів.

Величезний задній вантажний ящик забезпечує понад 2000 літрів місця для пошти, а велосипед може вмістити до 181 кг вантажу. Гідравлічні дискові гальма допомагають швидко та безпечно зупинити всю цю вагу.

Велосипед приводиться в дію системою приводу електровелосипеда Cargo Line від Bosch, яка забезпечує крутний момент 85 Нм на задні колеса. Система приводу працює в парі з акумулятором на 500 Вт*год для живлення двигуна середнього приводу, хоча, ймовірно, можна замінити кілька батарей, щоб збільшити діапазон.

Оскільки компанії з доставки продовжують шукати ефективніші способи розповсюдження посилок у містах, де міське планування все більше надається пріоритету людям, великі транспортні засоби швидко починають виглядати як динозаври в цих мінливих містах.

Таким чином, менші та ефективніші транспортні засоби доставки на велосипедах можуть з часом становити більшість транспортних засобів доставки в центрах міст, ймовірно, на радість мешканцям міста, які покладаються на доставку, але страждають від заторів і незручностей від великих припаркованих фургонів.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Екологічні новини | Переглядів: 262 | Дата публікації: 07-07-2022 | Додав: adminA | Теги: тисячі доставок, Amazon, фургони, електричні вантажні велосипеди | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]