Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2018 » Січень » 18 » Розрахунок та проектування вентиляції приміщень
12:49
Розрахунок та проектування вентиляції приміщень


 

Від умов мікроклімату і повітряного середовища приміщення залежить здоров'я, працездатність та самопочуття людини, який постійно або тимчасово перебувати в них.

За добу людина споживає до 15 куб. м. повітря. Тому якість повітря, його свіжість і чистота залежать від інженерних систем (вентиляції, опалення, кондиціонування, аспірація та інших), які забезпечують людині максимальний комфорт.

Наша компанія здійснює попередні, розрахункові та проектні роботи систем вентиляції, кондиціонування, аспірації та інших інженерних систем Вашого будинку або об'єкта у відповідності з Технічним завданням, будівельними і санітарними нормами, вимогам пожежної безпеки та Вашими побажаннями. Крім того, наша компанія проводить для Вас консультації і семінари, допомагає оформити Технічне завдання та дозвільну документацію у відповідності з чинним Законодавством.

За даними Технічного завдання фахівці нашої компанії проводять проектні роботи в три етапи:

1 етап – ескізне проектування;

2 етап – розробка проектної документації;

3 етап – видача Замовнику комплекту креслень робочої документації.

Проектна документація видається нашою компанією Замовнику і суміжних проектним організаціям у відповідності з діючими нормативними документами.

У проектній документації на систему вентиляції, кондиціонування та аспірації фахівці нашої компанії вказують наступні дані:

1. Обсяг припливного і витяжного повітря по кожному приміщенню і всього будинку,

2. Розмір повітряного дисбалансу,

3. Необхідна кількість тепла і холоду по кожному приміщенню і всього будинку,

4. Кількість, тип, марка і продуктивність місцевих відсмоктувачів, осушувачів або зволожувачів повітря та іншої спеціальної техніки,

5. Тип, марка, продуктивність, кількість і маса обладнання,

6. Площа вентиляційних камер,

7. Споживана теплова та електрична потужність всього вентиляційного та кліматичного обладнання,

8. Поверхові плани і схеми систем вентиляції, кондиціонування та аспірації,

9. Схеми електропостачання, управління, контролю і безпеки,

10. Специфікація і вартість за розділами обладнання, матеріали, монтаж, пусконалагоджувальні роботи, проект, гарантійне і післягарантійне обслуговування.

Наша компанія захищає розроблений проект в експертизі і допомагає Вам в отриманні дозвільних документів на проведення будівельних робіт.

В процесі монтажу і пуско-налагоджувальних робіт фахівці нашої компанії проводять постійний авторський нагляд за виконанням проекту і своєчасно вносять до нього зміни та коригування Ваших побажань.

Після здачі систем вентиляції кондиціонування і аспірації в експлуатацію та проведення паспортизації систем, наша компанія здійснює гарантійне і післягарантійне обслуговування всього обладнання.

Компанія "Вент-заводи" - розрахунок та проектування вентиляції приміщень, монтаж. Телефонуйте: +38(044) 221-25-52


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 1150 | Дата публікації: 18-01-2018 | Додав: admin | Теги: розробка проектної документаці, ескізне, якість повітря, приміщенння, проектування вентиляції, опалення, вентиляції, аспірація, Розрахунок, кондиціонування | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]