Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2023 » Січень » 14 » Програму лояльності для пасажирів запускає "Укрзалізниця"
12:42
Програму лояльності для пасажирів запускає "Укрзалізниця"


укрзалізниця У програмі "Залізні друзі" з'явиться можливість заробити віртуальні бали від "Укрзалізниця" за кожен кілометр подорожі та згодом обміняти їх на подарунки.

"Укрзалізниця» запускає програму лояльності "Залізні друзі" для пасажирів. За кожен кілометр подорожі можна отримати від одного до трьох віртуальних балів з назвою "обіймашки". Про це повідомила пресслужба "Укрзалізниці".

"Після 24 лютого на борту українських поїздів не лишилося "випадкових пасажирів": залізниця для багатьох стала дорогою життя, ми всі стали ближчими, бо у найважчі моменти ми завжди були і є поруч. Відтепер для тих, хто регулярно обирає саме залізницю для своїх подорожей, ми започаткували програму "Залізні друзі": кожен кілометр подорожі перетвориться на "обіймашки" від "Укрзалізниці", які можна накопичувати та отримувати за це приємні подарунки", — йдеться в повідомленні.

"Обіймашки" потрібно використати протягом календарного року. Їх також не можна обмінювати.

Перелік партнерів, бонусів та подарунків планують поступово розширювати. Про це "Укрзалізниця" сповіщатиме зареєстрованих користувачів. Окрім цього, програма лояльності фіксуватиме "особисті рекорди залізничних мандрівників".

Учасником програми може стати кожен зареєстрований користувач мобільного застосунку "Укрзалізниці". Для цього його потрібно оновити.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 151 | Дата публікації: 14-01-2023 | Додав: admin | Теги: Укрзалізниця, обіймашки, залізні друзі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]