Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2012 » Жовтень » 21 » Привітання з днем народження та подарунки люблять отримувати всі
22:30
Привітання з днем народження та подарунки люблять отримувати всі



 

Як кажуть на Сході: не той щасливий, хто отримує дари, а той хто їх підносить. Напевно не знайти такої людини, яка б не любила отримувати подарунки та привітання з днем народження. Але погодьтеся, дарувати їх не менш приємно. Вручити дарунок, побачити радість на обличчі близької людини і самому отримати від цього задоволення. Бувають випадки, коли презент набагато красномовніше слів, особливо якщо він зроблений від душі і в нього вкладені всі почуття того, хто дарує.

Як дарувати і вибирати подарунки?

Природно, що момент для вручення повинен бути відповідний і урочистий. До речі, упаковка також дуже важлива, незважаючи на те, що ця традиція - красиве оформлення презенту, прийшла до нас з Європи не так давно. У цьому питанні повинна проявитися фантазія, смак, а також риси характеру того, хто дарує.

Вибираючи подарунок, необхідно враховувати свої фінансові можливості. Надмірна щедрість деколи недоречна, як і надмірна скупість. Іноді, занадто дорогим презентом, можна поставити людину в незручне становище, так як він може відчути себе зобов'язаним. Тому, в такі моменти, не потрібно забувати про такт. Сьогодні найзручніше вибирати дари в інтернет-магазині. Це, по-перше, дозволить заощадити час і позбавить від біганини по магазинах у пошуках необхідної речі, а по-друге, інтернет-магазин подарунків зможе запропонувати набагато більший вибір товарів, ніж звичайний магазин. Єдине, що потрібно - делікатно з'ясувати, який презент мріє отримати людина, щоб знати, що шукати. І зовсім необов'язково розповідати про те, скільки було заплачено за нього грошей і де він був куплений.

Дітям подарунки вибирають відповідно віку, розвитку та інтересів. Найлегше їх дарувати близьким людям або родичам, так як їх смаки і переваги ні для кого не секрет. Не потрібно відкладати покупку сюрпризу на останній день, тим більше якщо замовлення зроблено в інтернет-магазині подарунків. Обов'язково потрібно врахувати час на доставку. Якщо подарунок призначений діловому партнерові, то він не повинен бути дорогим, навіть якщо дарує успішний бізнесмен. Він повинен відповідати інтересам і смакам людини, якій він призначений.

І на закінчення, потрібно постаратися, щоб обраний презент для дорогої або шанованої людини був зі змістом. Адже він, сам по собі, відображає бажання даруючого доставити радість і задоволення його одержувачу. А може не треба чекати приводу або особливого випадку - просто взяти і несподівано піднести сюрприз. Це відмінна можливість влаштувати свято своїм близьким навіть у самий звичайний день. Даруйте подарунки з приводу і без приводу, тому що дарувати їх набагато більше приємніше, ніж їх отримувати.

За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 6805 | Дата публікації: 21-10-2012 | Додав: adminA | Теги: привітання з Днем народження | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]