Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Вт, 16-04-2024
Головна » 2023 » Лютий » 18 » Пояснив, чому необхідно заборонити криптовалюти, найбагатший 99-річний інвестор
15:35
Пояснив, чому необхідно заборонити криптовалюти, найбагатший 99-річний інвестор


Чоловік, якого називають одним з найуспішніших інвесторів усіх часів, поділився власною точкою зору з приводу криптовалют. 99-річний Чарлі Мангер, права рука власника Berkshire Hathaway, розкритикував цифрові активи та обізвав усіх, хто інвестує у криптовалюти, ідіотами.

Відповідаю на запитання журналістів на зборах інвесторів Daily Journal, Мангер не забув в черговий раз наголосити на свої неприязні до криптовалют. «Я думаю, вони всі [інвестори та прихильники цифрових токенів] ідіоти. Криптовалюта марна. Інвесторам слід уникати людей, які просувають її», — заявив Чарлі Мангер.

«Можу сказати, що я ніколи не інвестував у криптовалюти і пишаюся цим. Вони схожі на якесь венеричне захворювання. І мені огидний успіх біткоїна. Мені не подобається сам факт того, що актив, придуманий кимось просто так, приваблює мільярди доларів», — наголосив обурений інвестор. Він наголосив, що інфляція зараз є найважливішою проблемою, але не варто намагатися інвестувати у криптовалюти, щоб уникнути знецінення своїх активів. Мангер додав, що був би радий, якби США заборонили криптовалюти на своїй території.

«Криптовалюти — це не валюти, не товар та не цінні папери. Це договір про азартні ігри з майже 100% перевагою для казино, укладений у країні, де договори про азартні ігри традиційно регулюються лише штатами, які конкурують у слабкості. Очевидно, що США мають ухвалити новий федеральний закон, який заборонить криптовалюти», — на початку лютого сказав Мангер журналістам Wall Street Journal.

Зауважимо, що з точкою зору Чарлі Мангера не погодилися б багато аналітиків та інвесторів. Один з них — генеральний директор Blockstream Адам Бек. Експерт вважає, що ціна ВТС може сягнути $ 10 мільйонів до 2032 року. Декілька днів тому Бек зазначив, що з 2013 року курс BTC лише подвоювався, тож якщо ця тенденція збережеться, приблизно через дев’ять років ціна біткоїна досягне $ 10 млн, а ринкова капіталізація — $ 200 трлн.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 129 | Дата публікації: 18-02-2023 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]