Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Вт, 16-04-2024
Головна » 2020 » Вересень » 17 » Під Лас-Вегасом майже завершений тунель Ілона Маска
13:01
Під Лас-Вегасом майже завершений тунель Ілона Маска


Тунель Ілона Маска під Лас-Вегасом майже завершений

Більшу частину 2020 року Ілон Маск домінував у заголовках новин про запуски ракет SpaceX та про Tesla, що всі майже забули, що інше транспортне підприємство, що належить Маску, The Boring Company, також швидко прогресує.

У вівторок Маск повідомив у Twitter, що після цілого року, перший діючий “петльовий тунель” The Boring Company “майже закінчений”.

У 2018 році компанія Boring Company побудувала випробувальний тунель поблизу штаб-квартири в місті Хоторн, штат Каліфорнія. Через рік вони уклали комерційний контракт у Лас-Вегасі на будівництво циклічної тунельної системи для загального користування. Згідно з пропозицією The Boring Company, остаточна система зможе за лічені хвилини перевезти пасажирів на автомобілях Tesla між будь-якими двома пунктами призначення в місті.

Будівництво початкових тунелів біля конференц-центру Лас-Вегаса (LVCC) було завершено у травні. Очікується, що система буде готова до загального користування на виставці побутової електроніки (CES) у січні 2021 року. Але подію було перенесено в Інтернет через пандемію коронавірусу.

Минулого місяця The Boring Company отримала схвалення округу на розширення своєї транспортної петлі LVCC, включивши станцію метро в новому готелі Resorts World, розташованому на північному кінці Вегаської смуги. Зрештою, компанія прагне з’єднати всі основні туристичні напрямки, а також два термінали сусіднього міжнародного аеропорту МакКаран та центру Вегасу.

Початковим баченням Маска було побудувати в Лос-Анджелесі систему для вирішення горезвісних пробок у місті. Компанія все ще працює над ціллю після втрати будівельного контракту в Лос-Анджелесі в грудні 2018 року через спротив активістів.

“Обійміть тунелі!” Маск вигукнув у черговому твіті у вівторок у відповідь на відео, розміщене фаном, що показує величезну пробку в Лос-Анджелесі.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 411 | Дата публікації: 17-09-2020 | Додав: adminA | Теги: тунель Ілона Маска, Лас-Вегас | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]