Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пн, 29-04-2024
Головна » 2024 » Лютий » 28 » Перемогли у міжнародному хакатоні НАТО українські ІТ-cпеціалісти
14:03
Перемогли у міжнародному хакатоні НАТО українські ІТ-cпеціалісти


Команди з інженерів ІТ-компанії SoftServe перемогли у двох з трьох змагань NATO TIDE Hackathon 2024. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що учасники цьогорічного хакатону проходили випробування у трьох змаганнях: Wargaming LLM, Pharmaceutical Thesaurus та Noisy Speech to Text. Команди від SoftServe перемогли в перших двох.

Команда SoftServe – Valkyrie-1 здобула перемогу у Pharmaceutical Thesaurus. Її завданням було знайти рішення, яке дало б змогу союзникам НАТО синхронізувати дані з різних систем у єдину базу медикаментів, щоб можна було швидко знайти відповідності ліків із різних країн.

Для цього інженери SoftServe створили мобільний застосунок, у якому можна знайти необхідний препарат за симптомами, назвою або компонентами серед доступних ліків союзників НАТО.

У Wargaming LLM команда Valkyrie-2, використовуючи великі мовні моделі, створила застосунок для гри, який союзники НАТО можуть використовувати для тренування ведення мульти-доменних операцій у різних вимірах – на землі, у повітрі, на воді, у кіберпросторі тощо.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 40 | Дата публікації: 28-02-2024 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]