Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 27-04-2024
Головна » 2021 » Листопад » 5 » Особливості роботи сервісу LA П’єц – швидка доставка піци
16:28
Особливості роботи сервісу LA П’єц – швидка доставка піци


доставка піца LA П’єц працює у багатьох українських містах, та пропонує своїм клієнтам адресне отримання улюблених страв. Одна з найприємніших переваг, що має сервіс – безкоштовна швидка доставка піци по місту. Ця послуга доступна кожному клієнту, який оформить замовлення на суму від 150 гривень. Наприклад, вам буде доступна доставка піци панчетта, гавайської, пепероні або будь-якої іншої з меню і додати у кошик напій до неї.

Що обрати?

До уваги шанувальників піци пропонується велика кількість смачних варіантів із різноманітними начинками. Особливе місце серед уподобань клієнтів зайняла фірмова піца. Це вдале поєднання легкого вершкового сиру, чотирьох видів м'ясних начинок, зелені, прянощів та соусу. Як і кожен виріб LA П’єц, ця страва має хрусткий бортик та ніжну середину.

Окрім смачних страв, сервіс пропонує своїм клієнтам багато переваг:

  1. Сайт розроблено з урахуванням потреб користувачів. Це зручний інтерфейс, можливість переглянути зображення готових страв, перелік використовуваних інгредієнтів та інше.

  2. Мобільний додаток, що працює на системі Android та iOS. Є можливість ввести особисті дані та використовувати їх у подальшому для швидкого замовлення.

  3. Постійно діють акційні пропозиції. Наприклад, кожна 3 піца у подарунок, приводиш друга – отримуєш бонус, приємні пропозиції у день народження та за рекомендації у соцмережах.

Для клієнтів, які забирають замовлення самостійно, діє приємна знижка від сервісу – цілих 20%. Щоб її отримати достатньо лише обрати варіант самовивозу під час оформлення замовлення.

Особливості послуги доставки

Питання вартості доставки не турбує клієнтів LA П’єц, адже ця послуга безкоштовна у кожному місті. На термін очікування замовлення впливає те, наскільки далеко клієнт від кухні, на якій готується його піца.

Кожне місто, у якому працює сервіс умовно поділяється на декілька зон: «зелену» та «жовту». Вони відрізняються терміном очікування доставки. Для першої до 30 хвилин, а для другої термін більше – до 1 години.

Доставка виконується сервісом с 10.00 до 23.00. Тобто, наприклад, покупцю з «зеленої» зони замовлення необхідно оформити за півгодини до закриття.

Обмеження сервісу

Клієнти мають можливість оформити замовлення за допомогою сайту чи завантаживши мобільний додаток. Після реєстрації та здійснення першої покупки покупець отримує доступ до спеціальних пропозицій від сервісу.

доставка піца

Сервісом виконує доставку продукції власного виробництва, а також напоїв. Доставка товарів іншого ресторану або із супермаркету співробітниками LA П’єц неможлива. Особливість сервісу – вузька спрямованість, що дає можливість ретельно контролювати якість страв та послуг.

Асортимент страв у LA П’єц величезний, переглянути всі пропозиції можна за посиланням: https://la.ua/striy/. У меню сервісу салати, напої та 18 варіантів піци. Страви підійдуть для кожного – для шанувальників м’яса, риби, вегетаріанців.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 333 | Дата публікації: 05-11-2021 | Додав: admin | Теги: доставка, піца, LA П’єц, Сервіс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]