Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2015 » Жовтень » 13 » Нові комп'ютери iMac - у скільки вони обійдуться і якими будуть
21:43
Нові комп'ютери iMac - у скільки вони обійдуться і якими будуть


 

Та аксесуари до них Apple представила оновлену лінію комп'ютерів-моноблоків iMac. Зміни стосуються насамперед екранів 21,5-дюймових моделей: в якості опції для них став доступний дисплей Retina 4K. У всі 27-дюймові iMac будуть встановлені дисплеї Retina 5K.

Підвищена продуктивність машин: 21,5-дюймова модель отримала процесор Intel Core п'ятого покоління і поліпшені графічні процесори Intel Iris Pro Graphics, 27-дюймова - Intel Core шостого покоління і графічні процесори AMD. На кожну модель попередньо встановити OS X El Capitan.

Як повідомляє Еспресо.TV, компанія оголосила рекомендовану ціну на нові моделі iMac в Росії. Найбільш бюджетний варіант коштує 32 тисячі гривень - за цю суму запропонують модель з діагоналлю екрана 21,5 дюйма і в базовій конфігурації.

Існують ще два варіанти комплектації: за 38 тисяч і близько 44 тисяч гривень. У випадку з 27-дюймовою моделлю базова конфігурація коштує 53 тисячі гривень, середня - 59 тисяч, а топова - майже 68 тисяч гривень.

Додатково Apple представила оновлену лінійку бездротових аксесуарів, в тому числі клавіатуру Magic Keyboard, миша Magic Mouse 2 і трекпад Magic Trackpad 2. Пристрої оснащені акумуляторами: компанія врахувала критику на адресу попередньої моделі Magic Mouse, для якої потрібні одноразові АА-батарейки.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1239 | Дата публікації: 13-10-2015 | Додав: adminA | Теги: Скільки, комп'ютери iMac, якими будуть | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]