Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2022 » Червень » 9 » "Ноїв ковчег" Ілона Маска доставить на Марс мільйон людей. ВІДЕО
13:13
"Ноїв ковчег" Ілона Маска доставить на Марс мільйон людей. ВІДЕО


Засновник компанії SpaceX заявляє, що його компанія відправить на Марс мільйон людей до 2050 року.

Минулого тижня, 31 травня, виповнилося 10 років з моменту завершення першої місії SpaceX Dragon, COTS 2, на Міжнародну космічну станцію і назад.

Всього за кілька років до цього, 28 вересня 2008 року, компанія з четвертої спроби запустила на орбіту Falcon 1. Нещодавно Ілон Маск заявив у Twitter, що він готовий «побудувати понад 1000 зорельотів для доставки життя на Марс».

Засновник компанії SpaceX заявив, що вони стануть «сучасним Ноєвим ковчегом», — зазначив Маск, повторивши заяву, зроблену ним під час недавнього інтерв’ю з куратором TED Крісом Андерсоном. Тоді він припустив, що SpaceX досягне цієї мети до 2050 року і відправить мільйон людей на Марс.

Плани Маска можуть викликати розбіжності, і основна причина в тому, що, навіть враховуючи високі стандарти SpaceX, вони не дуже реалістичні. Можливо, головним індикатором цього моменту є те, наскільки заява бізнесмена не відповідає планам НАСА щодо Марса.

У той час як Маск заявляє, що SpaceX відправить на Марс мільйон людей до 2050 року, НАСА прагне доставити перших людей на Марс — ймовірно, за допомогою SpaceX — до 2030-х або 2040-х років, поклавши початок багаторічної кампанії наукових досліджень.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 342 | Дата публікації: 09-06-2022 | Додав: adminA | Теги: “Ноїв ковчег” Ілона Маска, марс, мільйон людей | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]