Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2022 » Серпень » 6 » Незважаючи на суд щодо просування цієї криптовалюти Ілон Маск підтримав Dogecoin
18:52
Незважаючи на суд щодо просування цієї криптовалюти Ілон Маск підтримав Dogecoin


Генеральний директор Tesla знову висловився на підтримку Dogecoin. Він наголосив, що мережа «мемної криптовалюти» може обробляти значно більше транзакцій, ніж мережа біткоїна.

У розмові з провідним подкастом Full Send Podcast Ілон Маск заявив, що монети DOGE стають все популярнішими в якості засобу платежів. За Dogecoin можна купувати товари та послуги не тільки на сайтах Tesla та SpaceX, але й у інших великих компаній. Dogecoin набагато краще за біткоїн підходить для платежів ― транзакції підтверджуються за 60 секунд, а не за 10 хвилин, — розписував переваги мільярдер.

«Чесно кажучи, я в основному підтримую DOGE тому, що ця криптовалюта має мем, розробники мають почуття гумору, вони не приймають проект надмірно серйозно. І при цьому, що дивно, хоча DOGE була придумана просто в якості жарту, але реальна пропускна спроможність мережі Dogecoin набагато вище за блокчейн біткоїна», — заявив гендиректор Tesla.

Також Ілон Маск нагадав, що інфляційна модель Dogecoin дозволяє випустити 5 млрд монет щорічно, тоді як кількість біткоїнів обмежена кількістю 21 млн. І це на думку Маска робить DOGE набагато більш придатною для використання в якості валюти.

Нагадаємо, що на тлі падіння криптовалютного ринку компанія Tesla продала більшу частину запасів біткоїнів.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 207 | Дата публікації: 06-08-2022 | Додав: adminA | Теги: підтримка Dogecoin, Криптовалюта, Ілон Маск, Суд | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]