Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2018 » Жовтень » 28 » Навчання за кордоном: чому варто обрати
13:50
Навчання за кордоном: чому варто обрати


навчання

 

Навряд чи знайдуться батьки, які не замислюються про освіту своєї дитини. Отримані знання - це фундамент, на якому буде базуватися життєва позиція, професійні успіхи в подальшій трудовій діяльності. Якщо вас також цікавить вища освіту в країнах Європейського Союзу, тоді радимо прочитати про навчання в Європі детальніше на сайті https://www.ukr.iqconsultancy.com.ua.

Питання освіти хвилює всіх, не тільки батьків. Знання, отримані в школах і вищих навчальних закладах - це кваліфікація майбутніх наших науковців, лікарів, вчителів та інших фахівців. Але чому, використовуючи найменші можливості, батьки намагаються відправити дітей на навчання за кордон. Чим від української освіти відрізняється закордонне навчання?

Молода людина, яка отримала західну освіту, готова до самостійної роботи, має незалежне мислення, чітко бачить закономірний зв'язок вкладеної праці з кінцевим результатом. Вона вільно спілкується з людьми інших національностей і культур, вільно переміщається в величезному життєвому просторі. Це - громадянин світу. Отримані знання дозволяють йому продовжити освіту в престижних університетах чи знайти високооплачувану роботу.

Наших учнів в західних школах вражає в першу чергу взаємовідношення з викладачами. Вони виступають в ролі старшого товариша, наставника, партнера. Обидва прагнуть до однієї мети - показати високий результат у навчанні, проявивши якнайкраще свій творчий хист.

Програма сучасної української школи передбачає вивчення дітьми без урахування їх природжених нахилів всіх предметів. Курс хімії, фізики поряд з історією і географією вивчають всі без винятку. Західні школи відійшли від подібної моделі. Залишивши обов'язковим для всіх учнів вивчення математики і мови країни, але роблять упор на викладання дисциплін вибраних учнями. Таким чином, вони отримують глибші знання з необхідних їх майбутній спеціалізації предметів. На відміну від нашої школи, тут викладають економіку, філософію, статистику, історію мистецтв, класичні мови і ще багато іншого.

Проведення комплексу заходів з профорієнтації в західних приватних школах приділяється особлива увага. Це - тестування, ознайомлення з новими професіями та спеціальностями. Школярі відвідують підприємства, організації та офіси різних компаній. В результаті всі мають реальне уявлення про майбутню професію, будь-то менеджер, логіст, дизайнер, кінопродюсер, спеціаліст з реклами, або фінансовий аналітик.

Компетентні досвідчені співробітники школи кожному випускнику школи дають індивідуальні рекомендації щодо вибору вищого навчального закладу і факультету для продовження навчання.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 959 | Дата публікації: 28-10-2018 | Додав: admin | Теги: закордон, навчання | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]