Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2023 » Травень » 14 » Над створенням робота Burnham з вбудованою нейромережею працює Amazon
00:01
Над створенням робота Burnham з вбудованою нейромережею працює Amazon


Повідомляється, що компанія Amazon працює над новим секретним проектом зі створення робота зі штучним інтелектом під назвою Burnham, який має розширити можливості її домашнього робота Astro.

Згідно з внутрішніми документами, отриманими Insider, Burnham додасть до Astro "інтелект" та розмовний інтерфейс, що дозволить йому розуміти та адекватно реагувати на різні ситуації в будинку.

Технологія дозволить роботу запам’ятовувати та осмислювати побачене, вести діалог у формі питань та відповідей про свої спостереження та вживати дій на основі алгоритмів штучного інтелекту (ШІ).

Приклади, наведені в документах, включають визначення Astro потенційних небезпек, таких як залишена палаюча плита або непрацюючий кран, попередження власника будинку, перевірка людини, що впала, і, при необхідності, звернення в службу порятунку, пошук втрачених речей і моніторинг домашньої діяльності.

Поки що Burnham все ще перебуває на ранніх стадіях розробки і він має пройти довгий шлях, перш ніж його можна буде інтегрувати в комерційний продукт.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 145 | Дата публікації: 14-05-2023 | Додав: admin | Теги: створення, робот, нейромережа, Burnham, Amazon | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]