Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2022 » Серпень » 26 » На $32 млрд "зайвих" ПК та ноутбуків випустили виробники
00:22
На $32 млрд "зайвих" ПК та ноутбуків випустили виробники


ноутбуки Найбільші виробники накопичили на складах комп'ютери та ноутбуки на $32 млрд, які не вдається продати. Про це повідомляють ділові журнали Тайваню.

За інформацією аналітиків, склади переповнені в таких відомих компаній, як Acer, MSI, HP, Dell, Apple, але найважча ситуація склалася у Asus та Quanta. Запаси Asus оцінили у $6,8 млрд, а це майже на 60% більше, ніж компанія зберігала минулого року. У Quanta накопичилася продукція на $8,4 млрд, на 55% більше, якщо порівняти з 2021.

У випадку з Asus більшу частину запасів становлять дорогі деталі для комплектування, такі як процесори, дисплеї, оперативна пам'ять, твердотільні накопичувачі. Компанія розраховує, що зможе використати до 90% продукції у пристроях наступного покоління, але деякі вироби необхідно найближчим часом продати, інакше вони застаріють та виявляться нікому не потрібними. Виробник поставив складну мету: до кінця 2022 року позбутися чверті своїх запасів.

Одне з джерел повідомило, що Asus та інші компанії агресивно просуватимуть свою техніку для звільнення складів за допомогою рекламних акцій і великих знижок, пожертвувавши своїм прибутком. Попри вже зроблені зусилля, по всьому світу спостерігається слабкий попит на комп'ютери та ноутбуки, тому фінансові показники виробників сильно залежать від ефективності нових маркетингових ходів.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 217 | Дата публікації: 26-08-2022 | Додав: admin | Теги: Виробник, ноутбук, випуск, пк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]