Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Нд, 08-09-2024
Головна » 2024 » Червень » 25 » Може бути зламана хакерами, людина, яка носить мозковий чип Neuralink
07:34
Може бути зламана хакерами, людина, яка носить мозковий чип Neuralink


Людина, яка першою встановила собі мозковий чип Neuralink визнала реально небезпеку. Чоловік боїться, що його можуть зламати хакери, пише Daily Star.

29-річний Ноланд Арбо добровільно погодився встановити мозковий чип, після того, як у 2016 році був паралізований. Цей чип вшивається прямо в тканину мозку та є експериментальним.

Днями Ноланд заявив, що цей чип найімовірніше може бути зламаний хакерами. Тобто по суті кіберзлочинці можуть потрапити йому в голову.

Нещодавно Ноланд навчився грати в шахи за допомогою сили думки, що розробник чипу Neuralink, Ілон Маск назвав телепатією. Посилати сигнали може не лише людина, а і чип людині.

Ноланд Арбо перша людина, яка погодидася встановити мозковий чип

Ноланд впевнений. якщо система стане поширена у світі, обов'язково знайдуться ті хто захоче цим скористатися у злочинних цілях і спробує зламати систему.  

Проте нині він залишається спокійним та певним, що у компанії Ілона Маска врахують ці деталі.

До того ж не менш важливим питанням для Ноланда залишається обслуговування чипу, адже близько 85% електродів вже відєдналися і не працюють на максимум.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 53 | Дата публікації: 25-06-2024 | Додав: admin | Теги: Хакера, мозок, Neuralink, Чип, ноланд | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]