Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2021 » Серпень » 12 » Модні босоніжки: як обрати
20:56
Модні босоніжки: як обрати


Модні босоніжки: як обрати

босоніжки жіночі Найбільш вдалим літнім взуттям є, звичайно ж, босоніжки. Щороку дизайнери придумують нові цікаві моделі цього виду взуття. Новинки завжди відрізняються деталями, на яких спрямований акцент. Кожен літній сезон босоніжки оснащені особливою формою каблука і носка. Деякі моделі літнього взуття можуть мати будь-які додаткові деталі у вигляді шнурівок, підвісок і т.п. На даний момент стильні босоніжки жіночі в Україні можна вигідно купити за допомогою інтернет-магазину attico.ua.

Жіночі босоніжки: головні тренди сезону

Трендом літа 2021 є босоніжки декількох моделей. В одному виді взуття акцент робиться на великий палець. Для нього призначене особливе місце у вигляді круглої петлі або якої-небудь іншої деталі. У будь-якому випадку палець буде перебувати в окремій клітинці. У нових босоніжках великий палець відділений від інших. Найчастіше саме на нього падає основне навантаження при ходьбі.

босоніжки жіночі

Жіночі літні босоніжки 2021 можуть повертатися до минулих тенденцій, однак на подіумі вони з'являються з деякою новизною. Особливо це стосується платформи, яка знову в моді. Сьогодні платформа має відлуння минулого. Дизайнери привнесли в товсту підошву нові віяння. Платформа нинішнього літа відрізняється масивністю і химерністю. Деякі моделі босоніжок можуть мати різьблену або прикрашену декором платформу.

Модними також вважаються босоніжки з тонкими:

  • ремінцями;
  • шнурівками.

Тоненькі витончені ремінці, які акуратно обвивають щиколотки жіночих ніжок, наділяють образ елегантністю і витонченістю. На босоніжках можуть бути присутніми лише два ремінця. Таке взуття можна віднести до стилю мінімалізм. Проте деякі моделі можуть бути оснащені безліччю ремінців або шнурівками. Такі босоніжки часто прикрашені різними декоративними підвісками. Іноді шнурівка може доходити до самого коліна.

Носок босоніжок — важлива деталь

Що стосується носка, то дуже модно носити босоніжки з квадратним мисом. Такі моделі, як правило, мають невисокий каблук, який надає образу елегантність. Квадратний носок має чітко виділені гострі краї. Таке взуття виглядає дуже екстравагантно і незвично. Лаконічні босоніжки з квадратним носком прекрасно вписуються в будь-який стиль.

Короткий висновок

Босоніжки — ідеальне взуття для спекотного літа. Тому заходьте прямо зараз в онлайн-магазин attico.ua та підберіть собі оптимальну модель, яка буде найбільш вдалою для вашого стилю.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 296 | Дата публікації: 12-08-2021 | Додав: admin | Теги: жіночі, босоніжки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]