Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2015 » Грудень » 28 » Медичний центр "Святої Параскеви": відгук клієнта
22:43
Медичний центр "Святої Параскеви": відгук клієнта


 

Доброго дня! Дякую, що погодилися розмістити мою розповідь на своєму ресурсі. Думаю, що моя історія може пригодитися іншим людям. Адже в наш час існує мало чесних відгуків про медичний заклад із перших вуст. Так як на сьогоднішній день кожен заклад ретельно слідкує за інформацією про свою установу.

Отож, це було зовсім недавно, пару місяців тому (саме такий період мені потрібен був, щоб все добре обміркувати: писати чи ні, згадувати чи забути, але нехай люди знають правду). Сталося це в нашому прекрасному місті Львів. Я дуже відповідально ставлюся до власного здоров'я, тому довго не могла знайти медичний заклад, в якому мене б все задовольняло. Мені порадили сходити в медичний центр "Святої Параскеви".

Я без проблем знайшла в Інтернеті їхній сайт, прочитала лише! позитивні відгуки на відшліфованих  форумах та вирішила записатися на прийом. Після першого прийому до лікаря я подумала, що нарешті в нас також з'явилося нормальне медичне обслуговування. Звісно не безкоштовне, але цілком за доступні кошти. Головне, що ти платиш офіційно в касу, а не так як завжди в нас буває...

Лікар — Гармадій З. Я., до якої мене записали на прийом, мені здалася такою приємною та порядною жінкою. Що я довго не могла повірити, що таке існує. Я розповідала своєму чоловіку, що нарешті після відвідування лікарні відчуваю себе Людиною. Адже це головне, коли тебе чують, коли до тебе відносяться як до людини. Я дуже пишалася, що в нашій країні є такий медичний заклад.

Другий прийом також не розчарував. Але лікар (Гармадій З. Я.) вже насторожила, що є якісь проблеми та щоб точно це перевірити потрібно прийти в інший період менструального циклу. А поки призначила мені попити ліки за рецептом. Що я без проблем зробила.

Коли я прийшла у назначений день, лікар спочатку сама здивувалася, що ніяких проблем не виявила. Я звісно дуже зраділа, такому висновку. Але все ж таки, щоб точно переконатися у своїх професійних здібностях вона вирішила покликати такого ж спеціаліста як і вона сама (це я потім прочитала на їхньому сайті) Голубку Н. М.. Коли вона (Голубка Н. М.) прийшла то, довго не думаючи, відразу тицьнула пальцем на екран і сказала, що все ж ні! - ця проблема нікуди не зникла. Потрібно оперувати! Все! І пішла геть. Виходить, що я раділа рано...

Моя лікар (Гармадій З. Я.) теж відразу змінилася в голосі, сказала: А, ну так, ось ця проблема. Так, так, нікуди вона не зникла. Потрібне хірургічне втручання. Все! Крапка!

Я відчула, що щось не те, як так за мить може все змінитися. Не було проблеми і тут вона знову є. Можливо, Гармадій З. Я. сама не могла наважитися поставити мені такий діагноз, їй не вистачає в цьому впевненості та нахабства, тому вона покликала собі на допомогу іншого лікаря, яка ні з ким не церемониться, а відразу все "рубає під корінь".

Я перевела подих і все-таки поцікавилася, яка ціна такої операції. Мені було цікаво, за яку ціну люди готові продатися, зрадити клятві Гіппократа. Приблизно 5 500 гривень!!! І все... Заради власного здоров'я, звичайно, без проблем! Тому що це не є нереальні кошти. Але ж заради здоров'я, а не навпаки...

Також Гармадій З. Я. порадила сходити до іншого лікаря, щоб переконатися. Можливо, вони не чекали, що я піду в цей самий день в іншу медичну лабораторію. Що я відразу й зробила. Коли в іншому медичному закладі лікар сказала, що нічого не виявлено, я їй порадила краще подивитися))) адже в мене є зовсім інший результат, який я їй показала. Вона знову подивилася і каже: Ні, нічого не бачу!

Звісно, вона здивувалася моєму попередньому висновку. Також почула, що це медичний Центр "Святої Параскеви", посміхнулася і каже: А що ж всі хочуть їсти. Ви бачили, яка ціна на ковбасу стала? Ви бачили як ціни на все підняли?

Ура, я здорова!!! Дякую!!!

Мені радили так просто не лишати цю справу, подавати в суд на заклад "Святої Параскеви". Але ні, це не для мене, я лише маленький гвинтик у великій системі. Доказувати, боротися проти великої машини не маю бажання та й мені шкода свого дорогоцінного часу. Адже життя таке коротке, отож тут і зараз потрібно його проживати. А не турбуватися тим, що колись було.

Ми всі звичайні люди довіряємо вам — лікарям, а ви так просто ні звідки можете придумувати хвороби, яких не існує. Як вам живеться після такого, невже вас совість не мучить?... Але це не мої проблеми. Бог вам суддя!

Бажаю всім міцного здоров'я!

Як мене звати? Просто Людина, яка радіє кожній миті життя.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 1753 | Дата публікації: 28-12-2015 | Додав: admin | Теги: центр святої Параскеви, медичний центр святої параскеви, Львів, відгук, гінеколог | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]