Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2020 » Жовтень » 14 » Маск пояснив, чи вірить у візити інопланетян - розвинуті цивілізації на Землі
20:40
Маск пояснив, чи вірить у візити інопланетян - розвинуті цивілізації на Землі


Розвинуті цивілізації на Землі: Маск пояснив, чи вірить у візити інопланетян

Міноборони США у 2020 році оголосило про створення оперативної групи щодо невпізнаних повітряних явищ. Гендиректор SpaceX Ілон Маск переконаний, що вона не має жодного відношення до інопланетян, які нібито відвідують Землю.

Про це відомий винахідник написав, відповідаючи на твіт американської телеведучої Марії Бартіромо, повідомляє CNET.

12 жовтня вона опублікувала відео, у якому спілкується з Дональдом Трампом. Вона запитала його, для чого Пентагон створив Спеціалізовану групу щодо невідомих повітряних явищ та чи може це свідчити про існування НЛО.

Американський президент відповів, що йому "доведеться добре перевірити цю інформацію", а також "детальніше вивчити це питання".

"Люди хочуть знати, чи відвідав хтось Землю. Ілон Маск та Джеф Безос – ви великі дослідники космосу на Землі, що думаєте", – написала Бартіромо.

Відповіді Ілона Маска не довелося чекати довго. Ось що відповів американський мільярдер:

Я не бачив жодних свідчень про те, що розвинуті цивілізації відвідували нашу планету. Нечіткі картинки, які гірші ніж нечіткі кадри камери спостереження 7/11, не враховуються.

"Сьогодні камер на Землі більше буквально на> 1000%, ніж 10 років тому, а чітких знімків у нас все ще немає. Це те, про що я кажу роками", – дописав він згодом.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини про НЛО | Переглядів: 395 | Дата публікації: 14-10-2020 | Додав: adminA | Теги: цивілізації Землі, візити інопланетян, маск | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]