Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2021 » Липень » 6 » Літаючий смартфон вже створено
00:27
Літаючий смартфон вже створено


літаючий смартфон Vivo Vivo винайшла смартфон з вбудованим дроном. Про це повідомляє нідерландське видання LetsGoDigital.

Патент був поданий до Світової організації інтелектуальної власності (WIPO) в грудні, проте заявку опублікували лише в липні. Згідно з документом, смартфон має нішу в нижній частині корпусу, в якій знаходиться компактний дрон. Пристрій складається з чотирьох пропелерів, окремого акумулятора, двох камер, трьох інфрачервоних датчиків наближення. Квадрокоптер передає дані на телефон за допомогою Wi-Fi і Bluetooth.

За описом патенту, створений пристрій призначений для запису фото і відео з висоти. Передбачається, що користувач буде випускати квадрокоптер назовні і з його допомогою робити аерофотозйомку. Літаючий девайс отримав дві камери, однак в певній комплектації дрон має чотири камери.

Журналісти видання скептично поставилися до винаходу подібного виду. За словами фахівців, квадрокоптер має занадто компактні габарити і невелику вагу, тому через сильний вітер його експлуатація на великій висоті буде важкою. При цьому невідомо, чи будуть Vivo якось розвивати свою розробку.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 335 | Дата публікації: 06-07-2021 | Додав: admin | Теги: смартфон, Дрон, Vivo, літаючий | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]