Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2020 » Серпень » 18 » "Корабель інопланетян" виявили на Меркурії
16:06
"Корабель інопланетян" виявили на Меркурії


На Меркурії виявили "корабель інопланетян".

Виявлений космічний корабель лежить в центрі кратера планети

"Космічний корабель інопланетян" на Меркурії

Мисливці за НЛО (непізнаний літаючий об'єкт) виявили сліди перебування інопланетян на найближчій до Сонця планети - Меркурії. Вони помітили старовинний космічний корабель, який знаходиться в центрі кратера планети, повідомляє The ​​Sun.

Згідно з повідомленням, вчений, який опублікував фото на сайті "теорії змови" вважає, що стародавній корабель міг переміщатися з місця на місце.

"Сьогодні я виявив структуру всередині кратера на планеті Меркурій. У неї є три довгих сегменти. Кожна частина знаходиться поруч з іншого. На карті NASA вказані розміри - 2,5 км в ширину і 2,5 км у висоту. Це величезна споруда. Те, як воно лежить, і то, як три сегменти розташовані пліч-о-пліч, змушує мене думати, що це корабель, який може переміщатися з місця на місце", - зазначив Скотт К. Уорінн.

Опубліковані зображення викликають дуже багато запитань у вчених. Наприклад, куди летіли капітан з командою. Фахівці припускають, що у них повинна була бути спеціальна підземна база. Також питання виникає, чому вони залишили корабель саме тут.

Раніше повідомлялося, що у Сполучених Штатах Америки наважилися розкрити частину зібраних секретних даних стосовно вивчення невизначених літальних об'єктів (НЛО). Після дозволу розвідки інформація може бути опублікована не раніше, ніж через пів року.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини про НЛО | Переглядів: 447 | Дата публікації: 18-08-2020 | Додав: adminA | Теги: корабель інопланетян, на Меркурії | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]