Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2021 » Червень » 1 » Конкурс «Юний IT науковець – 2021»
15:51
Конкурс «Юний IT науковець – 2021»


Сектор, котрий займається роботою з учнівською молоддю у ОДЕКУ сумісно із кафедрою інформаційних технологій у рамках проведення серії профільних конкурсів під назвою «Юний науковець» проводять конкурс «Юний ІТ науковець 2021». Конкурс розроблений для учнів старшої школи з 9 по 11 класи. Основним направленням є природничий напрямок.

Головна мета проведення конкурсу

Організатори завдяки проведенню змагань з інформаційних технологій переслідують мету розширення та поглиблення знань та умінь школярів із навчальних предметів природничого циклу, котрі виносяться на державне зовнішнє незалежне оцінювання. Завдяки конкурсам організатори мають змогу виявити талановиту молодь старшої школи, котра має хист до ІТ. Завдяки конкурсу також планується залучити учнівську молодь до навчання на освітньому рівні «Бакалавр» за спеціальністю «Комп’ютерні науки».

конкурс юний IT науковець

Як планується проводити оцінку конкурсних робіт

Організатори сформували незалежну комісію, котра при знайомстві з роботами конкурсантів буде звертати увагу першочергово на такі критерії, як актуальність обраної теми, науковість, наскільки повно було розкрите питання, дослідження котрого проводилося. Також серед критеріїв слід окремо виділити наявність у учасників власної позиції відносно теми роботи, чи може він надати певні рекомендацій з приводу вирішення розглянутих питань. Перевагою вважатиметься наявність демонстраційної частини роботи та проведення певних експериментів та модернізацій у ІТ сфері. Проведення заходу планується на базі студентського коворкінгового креативного простору.

Також передбачаючи наперед питання багатьох із вас слід окремо вказати, що цей конкурс буде проведений у традиційному форматі, тобто оффлайн, незважаючи на карантинні обмеження. Обов’язково необхідно дотримуватись масочного режиму. Причина відмови від онлайн-режиму полягає у покращенні епідеміологічної обстановки у країні та прохання учасників, для котрих такий формат є найбільш улюбленим. Проте слід бути готовими, що по причині нокдауну дати проведення конкурсів будуть дещо змінені. Точні дати будуть повідомлені учасникам лише після того, як буде надана інформація про завершення карантинних заходів. Окрім цього слід наголосити, що пандемія впливає на конкурс все одно. Тобто, встановлений ліміт на кількість учасників у конкурсі. Тому не відкладайте реєстрацію на потім, надсилайте нам свою роботу вже зараз, щоб встигнути першими та стати частиною вищевказаного наукового дійства. Для того, щоб прийняти участь у конкурсі, учням старшої школи слід надіслати на електронну адресу ОДЕК стислий опис роботи до 3 сторінок. Після розгляду нашою комісією надалі можлива реєстрація. У стислому описі вашої наукової роботи має бути вказана тема майбутнього дослідження, головна мета та висновки, до яких учень прийшов у ході роботи.

Источник: 122 Комп’ютерні науки в ОДЕКУ


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 383 | Дата публікації: 01-06-2021 | Додав: admin | Теги: IT науковець, Юний, Конкурс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]