Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2023 » Травень » 8 » Кнопкові телефони: названо причину повернення їх в моду
00:14
Кнопкові телефони: названо причину повернення їх в моду


Кнопкові телефонні апарати знову стали актуальними. У 2023 році ними почали цікавитися споживачі різного віку, а не тільки зумери.

За даними WSJ, представники покоління Z почали активно переходити на використання кнопкових телефонів, які панували на ринку до появи перших смартфонів. У матеріалі видання стверджується, що вони переживають ренесанс. Як правило, кнопкові апарати використовуються як бюджетні другі телефони.

Основною причиною повернення в моду кнопкових мобільних пристроїв є прагнення користувачів знизити свою залежність від інтернету і соцмереж. Кнопкові телефони дають змогу надсилати текстові повідомлення. На думку багатьох користувачів, для спілкування цього цілком достатньо.

Компанія GMD Global продає на північноамериканському ринку щомісяця по кілька десятків тисяч кнопкових апаратів Nokia. У них є мобільні браузери, однак через невеликі розміри дисплеїв довго через них в інтернеті не посидиш. При цьому інших популярних додатків на кшталт Facebook чи Instagram у кнопкових телефонах немає. Таким чином, “залипати” в них нема на що.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 125 | Дата публікації: 08-05-2023 | Додав: admin | Теги: телефон, мода, кнопковий | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]