Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2021 » Липень » 22 » Хто більше шкодить клімату: чоловіки або жінки
00:41
Хто більше шкодить клімату: чоловіки або жінки


клімат Шведська компанія Ecoloop проводила дослідження по забрудненню навколишнього середовища з метою знайти спосіб зменшення негативного впливу людини на клімат. Проєкт привів до несподіваного відкриття: жінки і чоловіки по-різному впливають на навколишнє середовище.

Як виявилося, більше половини всіх викидів в атмосферу пов'язані з їжею і відпочинком людей. Однак чоловіки генерують на 16% більше сміття і викидів в атмосферу.

Експерти розповіли, що при однакових щоденних витратах жінки ведуть більш екологічний спосіб життя. Прекрасна половина людства рідше водить машини, менше курить та їсть м'яса. Автори дослідження кажуть: "Ми вважаємо за необхідне враховувати різницю між чоловіками і жінками при розробці політики збереження клімату. Їх витрати досить стереотипні: жінки витрачають більше грошей на прикрасу будинку, здоров'я та одяг, а чоловіки - на паливо для автомобілів, харчування поза домом, алкоголь і тютюн".

Також вчені визначили, що відмова від м'яса і молочних продуктів, а також використання залізничного транспорту замість літаків або автомобілів дозволить на 40% скоротити кількість викидів в атмосферу. Експерти радять переглянути своє харчування і відпочинок та віддати перевагу більш екологічного способу життя.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 337 | Дата публікації: 22-07-2021 | Додав: admin | Теги: клімат, Шкода, чоловік, жінка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]