Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2021 » Вересень » 5 » Після смерті дорогої людини залишається тільки пам'ять і пам'ятник
00:24
Після смерті дорогої людини залишається тільки пам'ять і пам'ятник


Після смерті дорогої людини залишається тільки пам'ять і пам'ятник

 У житті кожної людини настає момент, коли доводиться втрачати близьких і рідних людей. Згодом, біль втрати вщухає і доводиться вирішувати наступне питання: "який вибрати пам'ятник", "що написати на пам'ятнику" і "чи варто робити надгробок і пам'ятник"?

Почнемо з останнього - померлій людині надгробок ставити потрібно. Для покійного - це його новий і вічний будинок, притулок спокою і умиротворення. Близько померлої людини часто ходять на могилу, прибирають там і садять квіти, таким чином, шанують померлого. Звичайно ж, доглядати за могилою, на якій є надгробок, простіше, так як могила не заросте травою і її ніхто не потривожить, не займе в майбутньому. Тому радимо онлайн перейти за посиланням https://granitlviv.com.ua/granitni/ та замовити виготовлення гранітних пам'ятників у Львові за помірною ціною.

Установка пам'ятника - це особиста справа кожної людини. Але вважається, що встановивши пам'ятник і надгробок, ви тим самим почитаєте людину, думаєте про неї. Так як після смерті залишається тільки пам'ять і пам'ятник. Слід зауважити, що найкращим матеріалом для виготовлення такого пам'ятника справедливо вважається граніт.

Пам'ятник і надгробок радять встановлювати не раніше ніж через рік після смерті дорогої вам людини. Причина цього зовсім релігійна, - земля на могилі згодом просідає і щоб пам'ятник, і надгробок не могли нахилиться, не порушили і не запали, краще їх встановлювати, коли земля ущільнитися. Звичайно ж, через 5 або 10 років земля також буде просідати, але основи пам'ятника, виконані з труб і швелери не дадуть йому нахилитися.

Пам'ятник і надгробок асоціюються з надійністю і вічністю, тому поспішати з вибором матеріалу не варто, так само, як і економити гроші на ньому. Звичайно ж, не варто витрачати останні гроші на пам'ятник, але у вас є достатньо часу, щоб зібрати необхідну суму, навіть якщо відкладати по пару гривень в день. Якщо ви виберете дешевий, виготовлений з ненатурального каменю пам'ятник, то скоріше за все через пару років, вам доведеться встановлювати новий, так як колишній, хоч і красивий, хоч і дешевий, але не вічний.

Існують різні матеріали, з яких роблять пам'ятники, але самими вічними, стійкими до морозу, сонця і води вважаються гранітні пам'ятники, які пройшли випробування часом на "відмінно". На сайті granitlviv.com.ua ви зможете підібрати пам'ятник з натуральних каменів і замовити будь-який напис. Напис ви можете вибрати із запропонованого каталогу або скласти, щось своє, головне, - щоб слова йшли від чистого серця.

Як ми ходимо в гості до живих людей, так потрібно навідуватися і на могилку до мертвих, як правило,  це:

  • 1 листопада;
  • на річницю смерті;
  • дні народження померлої людини;
  • в дні ангела покійного;
  • на Воскресіння, це в першу неділю після Великодня.

Також можна приходити в будь-який інший зручний вам день, оскільки важливим є не день, а саме ваша пам'ять про нього. Звичайно ж, і живим людям, набагато приємніше відвідувати доглянуту і красиву могилу з пам'ятником, на якому є і слова близьких про померлого, і фотографія покійного.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 314 | Дата публікації: 05-09-2021 | Додав: admin | Теги: Порода, собаа, болезнь | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]