Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Нд, 28-04-2024
Головна » 2024 » Січень » 8 » Як знайти iPhone
12:33
Як знайти iPhone


Втрата iPhone може ввести власника в стресовий стан з огляду на вартість смартфона і важливість інформації, що зберігається в ньому. Однак Apple подбала про вирішення цієї проблеми.

Зателефонувати на апарат з другого айфона або iOS-пристрою члена сім’ї. Орієнтуючись на звук, можна швидко знайти пропажу. Цей метод не підійде, якщо айфон переведений у беззвучний режим або вимкнений.

Увімкнути сигнал за допомогою Apple Watch

Якщо є такий годинник, доцільно вдатися до функції “Пінг”, яка забезпечить пошук айфона незалежно від гучності рингтона і режиму “Не турбувати” за умови, що пристрій перебуває в зоні дії Wi-Fi/Bluetooth.

Рекомендований порядок дій: свайпнути по Apple Watch, вибрати значок з айфоном і дочекатися звукового сигналу.

Подати сигнал через “Локатор”

За відсутності “розумного” годинника, можна задіяти аналогічну функцію в додатку “Локатор” з іншого пристрою, прив’язаного до AppleID, а також через iCloud у веб-браузері. Для цього потрібно запустити “Локатор”, вибрати iPhone і відтворити звук, за яким можна визначити місцезнаходження апарата.

Будувати маршрут в iPhone

Якщо “Локатор” показує, що айфон знаходиться далеко, можна прокласти маршрут до пристрою. За наявності підключення до Інтернету буде відображено актуальне місце розташування. Для цього потрібно відкрити “Локатор”, вибрати iPhone, тапнути “Маршрути” і прокласти шлях до апарата.

Запустити “Режим зникнення”

Активація “Режиму зникнення” забезпечить блокування пристрою для захисту даних і дасть змогу залишити повідомлення з контактами. Для цього потрібно перейти в “Локатор”, вибрати iPhone, активувати опцію “Позначити як зниклий” і ввести необхідні відомості.

Подати заяву в поліцію

За наявності підозри про крадіжку, рекомендується відправитися в поліцію і подати заяву. Надання даних, таких як серійний номер і IMEI, може допомогти в розслідуванні. Знайти вищевказані дані можна на упаковці, чеку та в iCloud.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 101 | Дата публікації: 08-01-2024 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]