Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2018 » Липень » 24 » Як вибирати чоловічі светри: поради
22:57
Як вибирати чоловічі светри: поради


 

 

Кажуть, що скільки б одягу не дарувати жінці, все одно - мало. Хоча така ж ситуація і з подарунками чоловікам. Останнім часом саме предмети одягу стали найбільш популярними серед подарунків як колегам по роботі так і коханим, і близьким людям. Одним із варіантів такого подарунку може бути светр.

Светр вважається класичним варіантом верхньої частини гардеробу і підходить всім без винятку за стилем, одночасно поєднує в собі м'якість за рахунок вовняної шерсті, з якої він зв'язаний, і брутальність за рахунок своєї масивної в'язки чи якогось конкретного візерунка. До речі, чоловічі светри з орнаментом, візерунок будуть хорошим подарунком під ялиночку на Новий Рік, особливо якщо оберете тематичний светр. Светр з оленями - це вже класичний одяг, від якого віє новорічний настрій і подія запам'ятається на довго. Багато модних кутюр'є доповнюють свої колекції чоловічими і жіночими светрами з оленями, надаючи всім образам романтики, домашнього затишку і комфорту. Светр з оленями чоловічий та жіночий ви з легкістю знайдете на сторінці https://theman.com.ua/uk/192-svetri-z-olenyami. А завдяки доставці, отримати зможете свій светр в Львові, Києві, Дніпрі чи в будь-якому місті України.

Придбавши парні комплекти в онлайн магазині TheMan ви можете створити свою сімейну традицію і використати цю ідею для сімейної фотосесії, яка буде завжди нагадувати вам про події, які викликали у вас посмішку на вустах і хороший настрій.

Як вибрати чоловічий светр?

Вибору чоловічого в'язаного одягу потрібно приділити достатньо часу, ну якщо ви не хочете, щоб обраний вами подарунок лежав в шафі на дальній полці.

Для початку, визначтесь з кольором. Практично всі чоловіки достатньо консервативні в цьому питанні і віддають перевагу одягу пастельних тонів. В ідеалі - чорний, білий, сірий, пісочний, зелений, бежевий, синій. Вибирайте ту кольорову гамму, якій віддає перевагу чоловік, врешті-решт, йому ж носити светр.

Наступне, що вкрай важливо при виборі одягу — матеріал, з якого він зроблений. Від якості тканини залежить як саме буде носитись одяг і чи буде він зігрівати, адже светр має зігрівати в прохолодні осінні чи зимові дні. Светри виготовляються із кашеміру, вовни, бавовни, синтетики. Або може поєднуватись кашемір з вовною, до речі, саме такий склад вважається найбільш вдалим, оскільки кашемір - це м'який матеріал, придає одягу м'якість, а овеча вовна - забезпечує тепло і зігріває. Однак найпопулярнішим і найпоширенішим матеріалом для виготовлення светрів являється бавовна. В ціновій категорії бавовна буде значно дешевше коштувати, ніж кашемір чи вовна.

І третє, розмір виробу. Тут вже все індивідуально. Але щоб не помились, придивіться якого розміру носить чоловік верхній одяг, такий і купуйте. Ну, або зорієнтуйтеся по розмірній сітці, яка вказана в TheMan.

Ось і всі критерії вибору чоловічого светра. Пам'ятайте про три головних правила і можете бути впевненими, що подарунок сподобається. 

Наталия Демеш специально для http://novynynauky.com


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1041 | Дата публікації: 24-07-2018 | Додав: admin | Теги: светр з оленями | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]