Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 18-04-2024
Головна » 2014 » Грудень » 29 » Як швидко отримати витяг з Єдиного державного реєстру (ЄДР)
23:20
Як швидко отримати витяг з Єдиного державного реєстру (ЄДР)


Єдиний державний реєстр пiдприємцiв – автоматизована система, з допомогою якої збираються, накопичуються даннi про юридичних та фiзичних осiб. Розпорядником реєстру є Державна реєстраційна служба України.

На сайтi в Мережі Ви можете отримати витяг з ЄДР. Для цього треба зробити запит з певним критерієм пошуку. Витяг з Державного Реєстру буде виконаний на бланку, що має сувору звітність, а також облікову серію та номер. Це дуже важливий документ, який свідчить про те, що дана юридична або фізична особа-підприємець i здійснює підприємницьку діяльність. За допомогою цього документу можна мати повне уявлення про юридичний стан підприємця та компанії за весь час її існування.

Є такі види витягів - базовий, вибірковий, розширений. Щоб одержати витяг, треба повідомити код ЄВРПОУ або ідентифікаційний номер.

З допомогою юридичної фірми Ви зможете одержати ЄДР за демократичною ціною та за короткий період часу. Вказані ціни на послуги. Більш детальна інформація є на сайтi.

Крім цього юридична фірма надає ще такі послуги — державна реєстрація змін, державна реєстрація, бухгалтерське обслуговування,реєстрація юридичної особи, лiквiдацiя та iншi юридичні послуги. На сайті Ви зможете знайти таблицю, за допомогою якої Ви можете дізнати про ціни на державну реєстрацію приватних пiдприємцiв, акціонерних товариств,громадських організацій, товариств з обмеженою відповідальністю та дочірніх підприємств, релігійних організацій. Вказано ціни на державну реєстрацію фізичних осіб.

Вера Карббовська спеціально для https://novynynauky.com


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1962 | Дата публікації: 29-12-2014 | Додав: admin | Теги: витяг з єдр | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]