Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2023 » Березень » 22 » Як потрібно носити ремінь за етикетом
13:10
Як потрібно носити ремінь за етикетом


Вважається, що перший ремінь у світі з'явився у Стародавньому Єгипті ще у ІІІ ст. до нашої ери. Відтоді він зазнав значних змін і з виключно функціональної речі поступово перетворився на аксесуар, основне завдання якого – декоративне.

Як носити чоловічі ремені відповідно до етикету, точно знають експерти відділу модних аксесуарів мультибрендового інтернет-магазину ANSWEAR.ua. Вони й розповіли нам про деякі премудрості.

Що ми знаємо про ремені

Ремені зі шкіри підходять до будь-який гардероба. Але прихильники екзотики мають бути обережними: розкішні ремені зі шкіри крокодила, змії або страуса – рідкісне явище в наших широтах, тому є ризик, що вся увага буде прикута до певної частини тіла. А таких неоднозначних ситуацій краще уникати.

Пасок із тканини вибирають чоловіки, які віддають перевагу штанам карго або чиносу. На них він дуже гармонійний.

Плетений ремінь надягають з будь-якими джинсами чи штанами. Але для бізнес-стилю такий аксесуар не годиться: є ризик, що через об'ємну текстуру він сперечатиметься із тканиною, з якої пошитий костюм.

Замшевий ремінь найкраще поєднується із замшевими туфлями або кросівками.

А щодо кольору?

Виявляється, щоб правильно носити чоловічі ремені, спочатку потрібно грамотно вибрати їхній колір! Згідно з етикетом у гардеробі кожного пана, що поважає себе, повинні бути ремені із золотистою і сріблястою пряжками. Одягати їх слід за умови, що пряжка ременя гармоніює з палітрою інших аксесуарів – годинником, запонками, кільцями, браслетами.
Винятком може бути лише обручка.

Колір самого ременя має бути в тон взуття. Таке суворе поєднання є головною вимогою етикету. І воно стосується прихильників офіційної класики. Якщо ж ви шанувальник смарт-кежуал, це правило можна й проминути. Хоча краще, щоб у вашому образі завжди панувала певна гармонія.

З якого боку пряжка?

Чоловікам з невеликим торсом і помітним черевцем слід носити широкі ремені, але не затягувати їх занадто сильно. По-перше, це погано впливає на здоров'я, а по-друге, створює огидне враження від загального образу.

Вибирайте аксесуар середньої довжини та надягайте його так, щоб він розташовувався не високо і не низько. При ходьбі ви не повинні відчувати дискомфорт, а штанини не мають манячити вгору-вниз.

Чоловічий ремень носять так, щоб пряжка була ліворуч, а його завершення виднілася праворуч.

Якщо хочете візуально додати собі росту, підберіть ремінь у тон сорочки. Волієте привернути увагу до ніг – у тон штанів.

ВАЖЛИВО: за жодних обставин не надягайте ремінь на піджак, светр, кардиган та будь-який інший об'ємний одяг. Це не моветон, а смертний гріх!

Щоб продовжити термін служби цього аксесуару, час від часу витягуйте його з пояса штанів та підвішуйте за пряжку. Сама ж пряжка має бути начищеною, не тьмяною.

Й останнє основне правило: поставтеся до вибору чоловічих ременів дуже серйозно. І носіть їх потім правильно. Ремінь має стати прикрасою, яка підкреслює переваги та приховує недоліки.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 162 | Дата публікації: 22-03-2023 | Додав: admin | Теги: етикет, ремінь, Носіння | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]