Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2021 » Лютий » 5 » Як боротися з врослим волоссям
16:38
Як боротися з врослим волоссям


Жінки роблять спроби видаляти небажане волосся різними методами. Як кажуть, шукають той, що буде зручним саме для них. Але в більшості, ставляться до цього доволі легковажно. Такі маніпуляції потребують як правильної підготовки, так і догляду за шкірою після епіляції.

Часто видаляють волосся самостійно, купуючи воски, але не вміючи їх правильно наносити ти зривати. Тому виникає проблема врослого волосся. Особливе це помітно на обличчі. У вирішенні може допомогти лазерна епіляція обличчя, після якої не буде вростання. І навіть ті волосинки, що змінили направлення свого росту, будуть видаленні назавжди.

Чому ж волосся вростає

лазерна епіляція ніг

ізні види депіляції травмують та послаблюють волоски, але не прибирають фолікули. Тому вони продовжують лізти, тільки не маючи сили рости вверх, роблять це вздовж, під шкірою. Вростання провокує гнійні процеси та болючі відчуття. Та й естетично це виглядає не дуже. Найчастіше така проблема виникає після воскової депіляції, тому багатьом вона просто не підходить. Але ж так важко позбутися врослого волосся! Хоча зараз є спеціальні лосьйони та скраби, та волоски ростуть знов, і вкотре від них треба позбавлятись. Як найнебезпечніше дістати врослу волосину:

  • Не ігнорувати засоби для дезінфекції! Протерти спиртом голку та пінцет, а також ділянку навколо підшкірного волоска.
  • Обережно підчепити його голкою, та витягнути пінцетом.
  • Потім аптечними антисептиками протерти ранку.

Мало хто з жінок зміг уникнути питання про вросле волосся. Але не всі поспішають змінювати засоби для видалення рослинності. Центр лазерної епіляції пропонує позбавлення від цієї проблема назавжди.

Як цього позбавитись

лазерна епіляція ніг

Коли вже це неможливо терпіти, треба переходити до рішучих дій. По-перше, проаналізуйте, який метод найменше провокує вростання. За допомогою кремів та лосьйонів вростанню можливо запобігти, але як панацея від наявної проблеми, вони мало ефективні. Особливо неприємно, коли волоски створюють гнійнички та плями на обличчі, або під пахвами. Якщо на ногах витягнути їх можливо самостійно, то під пахвою це доволі важко зробити. А на обличчі залишаються сліди, і навіть рубці.

лазерна епіляція ніг

Єдиним методом, що не викликає вростання, є лазерна епіляція. Крім того, ця процедура здатна вирішити проблему, що існує. Це особливо актуально в зоні бікіні ― делікатній та ніжній ділянці. Лазер руйнує фолікул, волосина не травмується, а просто не росте. Тому процедура видалення волосся на будь-якій ділянці зробить шкіру чистою, гладенькою та здоровою.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 467 | Дата публікації: 05-02-2021 | Додав: admin | Теги: центр лазерной епіляції, видалення вусиків лазером, центр лазерної епіляції києві, лазерна епіляція ніг, салон лазерної епіляції, центр лазерної епіляції в киеве, лазерна епіляція бікіні, центр лазерної епіляції, видалення волосся на ногах | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]